1750 TL'ye TV Önerisi

kerimmmm

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2014
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar evimdeki tüplü televizyonumun bozulduğundan dolayı bir televizyon alacağım. Bugün biraz araştırma yaptım ve bu ürüne karar kıldım. Yarın almayı planlıyorum.

www.vatanbilgisayar.com: LG 42LB670V 42" 107 Cm 3d Smart Led Tv - Vatan Bilgisayar


Carrefour' da bu ürün 1750 TL. Bu televizyonu önerir misiniz? Bundan başka önerilerinizi alabilirim. İstediklerim: 400 hz ve üstü Wifi olması 3D olması gibi özellikleri olursa iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aman diyim LG den uzak dur. Bir üst modelini lb730v yi satın aldım memnun değilim. Hakkını vermiyor paranın. Smart olarak başarılı ancak özellikle futbol maçlarında çok başarısız. Samsung yada bütçe müsait ise Sony Sharp a yönelmenizi tavsiye ederim.
 
Bu Televizyon Rahatlıkla işini görecektir.Futbol maçları konusunu ise Cmr ile çözeceksin.Aslında Bütçe 2000 civarı olsa Philips önerirdim ama Bu fiyata bu Lg'de oldukça alınabilir.
www.vatanbilgisayar.com: Lg 42LB730V 42" 107 Cm 3d Led Tv - Vatan Bilgisayar
Önümde duruyor tv City Barca maçını izliyorum. Futbol maçlarında iyi performansı falan yok. Clouding falan da çıkabilir. Aman diyim önermeyin lg nin bu seneki hd led tvlerini.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı