1755 TL sistem tavsiyesi

Ahmet727323

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bütçem bu kadar el veriyor maalesef. Oyun oynamayı çok istiyorum ama öğrenciyim, ancak bu kadar toplayabildim.

Tavsiye edeceğiniz masaüstü sistem var mı acaba? Güncel oyun oynatmasına gerek yok, eski oyunları 30+ FPS ile oynatması yeter. Bu parayla en fazla ne yapılır bilmiyorum ama F/P bir sistem bulabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Çok teşekkür ederim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Bütçem bu kadar el veriyor maalesef. Oyun oynamayı çok istiyorum ama öğrenciyim, ancak bu kadar toplayabildim.

Tavsiye edeceğiniz masaüstü sistem var mı acaba? Güncel oyun oynatmasına gerek yok, eski oyunları 30+ FPS ile oynatması yeter. Bu parayla en fazla ne yapılır bilmiyorum ama F/P bir sistem bulabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Çok teşekkür ederim herkese.
Monitör ve klavye fare dahil mi?

Bu bütçeyle zaten sıfır sistem toplamak imkansız.

Uzay montaj kullanın. Toplam 1725 TL.
Güncel oyunları oynatacak bir sistemdir.

İkinci ele yönelmen en iyisi. İlla sıfır istersen şöyle bir şey olur.

Toplam 1600 TL felan yapıyor. Bunun yanına ikinci el ucuz kasa ve HDD alabilirsin.

Veya SSD almak yerine direk HDD alıp Windows 8.1 kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı