Masaüstü Bilgisayarı Taşıma Tavsiyesi

Monster duyduğum kadarıyla sabıkalı bir marka olarak nitelendiriliyor. Geç gelen kargolar, ertelendikçe ertelenen teslimatlar vb. Asus veya Msi'dan birini seçmeye karar verdim.

Bana sorarsanız Monster'ın insanların bilincine işlenmiş saçma söylentileri var. Kullanan arkadaşım var hem servisinden hem cihazdan memnun. O kötüleyenlere söyle kanıtlarıyla kötülesin. ;)

Donanım Haber Forum'da konu açılmıştı.Sürekli erteliyorlar 3,4 ay sürüyormuş gelmesi duyduğum kadarıyla, ancak arkadaşlar bu bütçeye Msi veya Asus tavsiye ettikleri için biraz da vazgeçtim.

O tur olaylar eskiden oluyordu evet. Ancak monster bilgisayar el degistirdi ve farkli bir sirket satin aldi. O gundur memnun kalmayan duymadim butcenize keyfinize gore secim yapin bence :) İyi yillar diliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşımda MSİ GE60 Modelinin 2011'de çıkan modelli var. Hala bilgisayarın kasası kendisini gösteriyor Kırmızı-Siyah renk tonlarıyla ve oynatmadığı oyun yok. Benim size önerdiğim GE70 Apache Pro modelinde ne ararsanız var ve ona rağmen soğutması mükemmel, ince ve sessiz bir ürün özelleştirilebilir renkli klavye ışıkları mevcut, ekranında mükemmel özellikler yatıyor, 860M Ekran kartı+HD4600 Grafik işlem birimi.. İçinde SSD Mevcut, daha ne isteyebilirsiniz ki? Monster dünya genelinde duyulmuş bir firma değil bir diğeri kasa görünüm ve kaliteleri cidden çok kötü aldığınız zaman kutusunda monster ibaresi bile olmuyor klasik bir karton kutuda geliyor ama Msi'ın notebook kutularının bile ayrı şemaları var, özel aksesuarları, sırt çantaları hediye geliyor bazen. Yine de tamamen sizin görüşünüz ve sizin kararınız. O Kadar bütçeniz var iken paranızı boşa harcamanızı kimse istemez..

Monster'ı eledim zaten baktığım konularla beraber, ama Asustan niye kimse bahsetmiyor o şaşırttı biraz beni. :D Zaten Msi alırsam GT70 Dominator 2293, Asus alırsam G751 JT-CH71 alacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı