176 boy 55 kilo ile spora nasıl başlanır?

Makaleler
1
Direkt konuya giriyorum. Başlıkta da okuduğunuz üzere 176 boy 55 kilo vücuda sahibim. Babam ve dedem de boylarına oranla zayıf insanlar. Fakat ben kas kütlesiyle kilo almayı hedefliyorum. Omuzlarım diğer insanlara göre küçük, biceps ve tricepslerim, omzuma nazaran biraz daha iyi durumda. Evde 2x2 kilo sabit dambıl ve 2.5x4 5x2 olmak üzere ayarlanabilir dambılım var. Deneyimli insanlar bana yol gösterirse memnun olurum.

Not: Sol bileğimde ganglion kisti var, bu yüzden şınav çekmek ekstra zorlayıcı olabiliyor.

Son düzenleme:
167 53 kiloyum. Spora 46 kiloyken, diyete 43 kiloyken başladım. Tavsiyem kesinlikle diyetisyene gidip kilo almanız olacaktır. (Clean bulk şeklinde.) Yanında spor yapmaya devam edin. LeapFitness'in 30 gün uygulamaları var kol yapacaksanız Dumbell ile kol egzersizleri uygulaması var onu seçmenizi tavsiye ederim. Tüm vücut ise Evde Dumbell egzersizleri uygulaması var. Diyet & Spor beraber götürürseniz birkaç aya gözle görülür büyüme yaşarsınız. (Ben de şınav çekemiyorum.)

Edit: Sağlıklı Hayat Merkezi*nde ücretsiz diyetisyenler var. Yağ oranınızı ve kas kütlenizi gösteren tartı var 2 haftada bir gidiyorsunuz işin kontrolü de kolay yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…