18.000₺ sistem önerisi

GameBooster güç kaynağı var, alınmaz.

Sadece NVIDIA istiyorsanız buna bakılabilir:
Şu an anakartı B450M-K II, SSD'yi Kioxia Exceria M.2, kasa olarak da Aquarius-Mesh seçtiğinizde yaklaşık 14.100 TL oluyor.

Eğer AMD sistem alabilirim derseniz daha güçlü bir sistem alınabilir:
Şu an "Özelleştir" kısmına tıklayıp işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtiğinizde 14.400 TL oluyor. SSD'sini Kioxia Exceria M.2 yaparsanız daha iyi olur.

RX 6650 XT, RTX 3060'dan daha güçlü. Ayrıca işlemci de Ryzen 5 5600.
Öneriniz için teşekkür ederim dediklerinize bakacağım bu konularda çok bilgili değilim rtx GTX gibi seriler daha ön plana çıktığı için radeon ekran kartlarını çöp saniyordum verdiğiniz destek için teşekkür ederim

İşlemciyi 5600 yapıp bunu alın. SSD GoodRam 512GB seçilebilir.
Tavsiyeniz için teşekkürler değerlendirecegim uygun da bir fiyatı var sağolun

GameBooster güç kaynağı var, alınmaz.

Sadece NVIDIA istiyorsanız buna bakılabilir:
Şu an anakartı B450M-K II, SSD'yi Kioxia Exceria M.2, kasa olarak da Aquarius-Mesh seçtiğinizde yaklaşık 14.100 TL oluyor.

Eğer AMD sistem alabilirim derseniz daha güçlü bir sistem alınabilir:
Şu an "Özelleştir" kısmına tıklayıp işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtiğinizde 14.400 TL oluyor. SSD'sini Kioxia Exceria M.2 yaparsanız daha iyi olur.

RX 6650 XT, RTX 3060'dan daha güçlü. Ayrıca işlemci de Ryzen 5 5600.
Game garajdan attığınız bilgisayara bende bakmıştım ve abime sorduğumda ekran kartının başındaki inno yüzünden kötü olduğunu söylemişti inno tam olarak neyi ifade ediyor bana söylediği çin tarafından üretildiği

Son düzenleme:
Kendime yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Maksimum 13 ila 14 bin bütçem var. Öyle çok yüksek FPS için müthiş pahalı bir şey dizemiyorum maalesef. Sizce bilgisayarı nereden toplamalıyım? Örneğin İtopya'yı tercih edebilir miyim?
Bulduğum bilgisayar bu, WHITE RABBIT-2/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Böyle konular hakkında çok fikrim yok. Ekran kartının sonundaki eagle çok şey fark eder mi? Ya da işlemci i3 olsa bile 12. nesil kurtarır mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem önerileriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Hocam bütçe biraz daha arttırılabilirse 1773 TL farkla Intel Core i5 12400F'e arttırılabilir.

Game garajdan attığınız bilgisayara bende bakmıştım ve abime sorduğumda ekran kartının başındaki inno yüzünden kötü olduğunu söylemişti inno tam olarak neyi ifade ediyor bana söylediği çin tarafından üretildiği
Inno3D iyi bir markadır ama güvenemiyorsanız ekran kartını Palit RTX 3060 Dual yapabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim dediklerinize bakacağım bu konularda çok bilgili değilim rtx GTX gibi seriler daha ön plana çıktığı için radeon ekran kartlarını çöp saniyordum verdiğiniz destek için teşekkür ederim

Tavsiyeniz için teşekkürler değerlendirecegim uygun da bir fiyatı var sağolun

inno3D çin merkezli ekran kartı üretimi yapan bir firma. Her ne kadar bir ASUS gibi kaliteli marka olmasa da iyi bir markadır üzmez. Ama 3060 almaktansa benim önerdiğim sistem çok daha iyi olur. RX 6650XT ve R5 5600 ile 14K ediyor diğer parçaları da iyi. Bilmiyorsanız RX 6650XT, 3060'tan daha güçlü bir karttır.

Inno3D iyi bir markadır ama güvenemiyorsanız ekran kartını Palit Dual RTX 3060 yapabilirsiniz.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim fakat bildiğim kadarıyla game garajin Ankarada bir şubesi yok sanırım
Ailem internetten alışveriş konusunda biraz katı bana kalsa sipariş veririm ancak elden almak konusunda çok ısrarcılar o yüzden itopyayi seçtim aslinda

inno3D çin merkezli ekran kartı üretimi yapan bir firma. Her ne kadar bir ASUS gibi kaliteli marka olmasa da iyi bir markadır üzmez. Ama 3060 almaktansa benim önerdiğim sistem çok daha iyi olur. RX 6650XT ve R5 5600 ile 14K ediyor diğer parçaları da iyi. Bilmiyorsanız RX 6650XT, 3060'tan daha güçlü bir karttır.
Teşekkür ederim iki sistemi de değerlendirecegim en kötü ikisi arasında bir tartışma daha baslatirim öneriniz için teşekkür ederim dediğiniz ekran kartlarına da baktım 3060 dan daha güçlüler sanırım zaten rtx ile çok bir işim yok

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim fakat bildiğim kadarıyla game garajin Ankarada bir şubesi yok sanırım
Ailem internetten alışveriş konusunda biraz katı bana kalsa sipariş veririm ancak elden almak konusunda çok ısrarcılar o yüzden itopyayi seçtim aslinda

Teşekkür ederim iki sistemi de değerlendirecegim en kötü ikisi arasında bir tartışma daha baslatirim öneriniz için teşekkür ederim dediğiniz ekran kartlarına da baktım 3060 dan daha güçlüler sanırım zaten rtx ile çok bir işim yok
Konu açmanız iyi olabilir.

Cahilligime verin RX 6500 xt modellerine bakarken bir çok çeşidi olduğunu gördüm aralarında hangisi daha iyidir sizce yoksa hepsi aynı mıdır?
Örneğin Asus RX 6500 xt var bir de MSI RX 6500 xt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı