Attığınız iki sistemde alınmaz hocam, çok pahalı. Siz nasıl donanımlar istiyorsunuz? Ekran kartı, İşlemci vs.Merhaba arkadaşlar. Bütçem 18.000 TL hazır sistem almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Önerilerinizi bekliyorum. Derseniz arkadaşım 2000 daha at sağlam sistem al o da olursizin tecrübenize ve bilginize güveniyorum!
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Birader bu iki sistemi 10 bin liraya bile bulursun.Merhaba arkadaşlar. Bütçem 18.000 TL hazır sistem almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Önerilerinizi bekliyorum. Derseniz arkadaşım 2000 daha at sağlam sistem al o da olursizin tecrübenize ve bilginize güveniyorum!
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Attığınız iki sistemde alınmaz hocam, çok pahalı. Siz nasıl donanımlar istiyorsunuz? Ekran kartı, işlemci vs.
2. el hiç araştırmadım pek güvenemiyorum almışken sıfır olsun isterim açıkcasıBirader bu iki sistemi 10 bin liraya bile bulursun.
Stokta yok.EPIC 5T11-3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Starlight 5T10-1660S oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Hocam anakart WI-FI olmak zorunda mı?Şu an sistemimde GTX 970 ve i5-4460 mevcut (8 GB RAM) çok sıkıntı çekiyorum Rust (SSD olmasına rağmen)olsun CS bile kasmaya başladı Valorant zaten takılarak oynuyorum FPS düşmesi çok giriyor sistem zaten 6+ yıllık almışken iyi bir tane sistem alayım diyorum fiyatlar dediğiniz gibi çok pahalı ne yapmamı önerirsin aklımda bir parça yok
2. el hiç araştırmadım pek güvenemiyorum almışken sıfır olsun isterim açıkcası
Bir yandan yayın yapmayı düşünüyorum ama elimdeki sistem zaten yetersiz oynadığım oyun için yayın açınca iyice patlak veriyor
Stokta yok.
Ekstrası nedir tam olarak bilmiyorumHocam anakart WI-FI olmak zorunda mı?
Yani Wi-Fi olmazsa bildiğiniz Wi-Fi Bluetooth'a bağlanamazsınız, internete ethernet ya da alıcularla bağlanabiliyorsunuz.Ekstrası nedir tam olarak bilmiyorum
Yani Wi-Fi olmazsa bildiğiniz Wi-Fi Bluetooth'a bağlanamazsınız, internete Ethernet'ya da alıcularla bağlanabiliyorsunuz.