18.000 TL hazır sistem önerisi

HellioS32

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 18.000 TL hazır sistem almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Önerilerinizi bekliyorum. Derseniz arkadaşım 2000 daha at sağlam sistem al o da olur :D sizin tecrübenize ve bilginize güveniyorum! :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 18.000 TL hazır sistem almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
Önerilerinizi bekliyorum. Derseniz arkadaşım 2000 daha at sağlam sistem al o da olur :D sizin tecrübenize ve bilginize güveniyorum! :D

Attığınız iki sistemde alınmaz hocam, çok pahalı. Siz nasıl donanımlar istiyorsunuz? Ekran kartı, İşlemci vs.

Birader bu iki sistemi 10 bin liraya bile bulursun.

Attığınız iki sistemde alınmaz hocam, çok pahalı. Siz nasıl donanımlar istiyorsunuz? Ekran kartı, işlemci vs.

Şu an sistemimde GTX 970 ve i5-4460 mevcut (8 GB RAM) çok sıkıntı çekiyorum Rust (SSD olmasına rağmen)olsun CS bile kasmaya başladı Valorant zaten takılarak oynuyorum FPS düşmesi çok giriyor sistem zaten 6+ yıllık almışken iyi bir tane sistem alayım diyorum fiyatlar dediğiniz gibi çok pahalı ne yapmamı önerirsin aklımda bir parça yok
Birader bu iki sistemi 10 bin liraya bile bulursun.
2. el hiç araştırmadım pek güvenemiyorum almışken sıfır olsun isterim açıkcası
Bir yandan yayın yapmayı düşünüyorum ama elimdeki sistem zaten yetersiz oynadığım oyun için yayın açınca iyice patlak veriyor :D
Stokta yok.

Son düzenleme:
Şu an sistemimde GTX 970 ve i5-4460 mevcut (8 GB RAM) çok sıkıntı çekiyorum Rust (SSD olmasına rağmen)olsun CS bile kasmaya başladı Valorant zaten takılarak oynuyorum FPS düşmesi çok giriyor sistem zaten 6+ yıllık almışken iyi bir tane sistem alayım diyorum fiyatlar dediğiniz gibi çok pahalı ne yapmamı önerirsin aklımda bir parça yok

2. el hiç araştırmadım pek güvenemiyorum almışken sıfır olsun isterim açıkcası
Bir yandan yayın yapmayı düşünüyorum ama elimdeki sistem zaten yetersiz oynadığım oyun için yayın açınca iyice patlak veriyor :D

Stokta yok.
Hocam anakart WI-FI olmak zorunda mı?

21500 oldu.
Bunu da alabilirsin hazır indirimdeyken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00