18.000 TL hazır sistem önerisi

Ben en geç 20 Nisanda almayı düşünüyorum stoklarda bitmesin isterim yetişirim gibi :D ortaklaşa hepiniz anlıyorsunuz karar versek sisteme ben hiç anlamıyorum çünkü
@Sir Benjamin Hocam bu sistemlere nasıl bir anakart gider? Konu sahibi Bluetooth ve Wi-Fi olmasa da olur dedi.
 
Hazır sistem piyasasından elimi ayağımı çektim ben, @messinicocugu bilir hazır sistem piyasasını. Ben sadece eleştirisini yapabilirim.
 
Hazır sistem piyasasından elimi ayağımı çektim ben, @messinicocugu bilir hazır sistem piyasasını. Ben sadece eleştirisini yapabilirim.

Şu an bu bütçede en iyi sistem bu
Sadece anakartın B560M-A Pro
SSD'nin MSI spatium 500GB ile değiştirilmesi lazım gerisi güzel zaten bu değişiklikler ile 17960TL oluyor sistem

 
Şu an bu bütçede en iyi sistem bu.
Sadece anakartın B560M-A Pro.
SSD'nin MSI spatium 500GB ile değiştirilmesi lazım gerisi güzel zaten bu değişiklikler ile 17960TL oluyor sistem.

Anakartı LED pinleri için B560M Pro yapmak daha iyi, B560M-A Pro'da LED pinleri yok.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı