18.000 TL her şey dahil sistem toplama

Bütçe
18.000
@Müco bey @Burak_675 @hasan altun @472107 @korsanpat @Murat5561k öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi kafama takılan bir ayrıntı var RX6600 ile 3060 arasındaki farklar nelerdir? Biraz araştırdığım kadarıyla komple AMD olan sistemler yayın sırasında sıkıntı çıkartabiliyormuş o yüzden NVIDIA öneriyorlar ama benim yayınla işim yok o yüzden fiyat performans açısından AMD ekran kartları daha iyiyse o tarafa yönelmek isterim. Bütçe konusuna gelirsekte kasa için ayırableceğim en fazla 14.000 TL kalan para ile Curved alırsam bu monitör hoşuma gitti https://www.akakce.com/monitor/en-u...eesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1317285069.html diğer durumlarda tam modelini hatırlamasamda her konuda gördüğüm Dell marka bir monitör var onu düşünüyorum. Kasa için NVIDIA AMD konusunu netleştirebilirsem bu hafta sonu alacağım mümkünse. Son olarak @messinicocugu sizdende bir yorum alabilirsem sevinirim herkese iyi sosyaller.

@Müco bey @Burak_675 @hasan altun @472107 @korsanpat @Murat5561k öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi kafama takılan bir ayrıntı var RX6600 ile 3060 arasındaki farklar nelerdir? Biraz araştırdığım kadarıyla komple AMD olan sistemler yayın sırasında sıkıntı çıkartabiliyormuş o yüzden NVIDIA öneriyorlar ama benim yayınla işim yok o yüzden fiyat performans açısından AMD ekran kartları daha iyiyse o tarafa yönelmek isterim. Bütçe konusuna gelirsekte kasa için ayırableceğim en fazla 14.000 TL kalan para ile Curved alırsam bu monitör hoşuma gitti https://www.akakce.com/monitor/en-u...eesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1317285069.html diğer durumlarda tam modelini hatırlamasamda her konuda gördüğüm Dell marka bir monitör var onu düşünüyorum. Kasa için NVIDIA AMD konusunu netleştirebilirsem bu hafta sonu alacağım mümkünse. Son olarak @messinicocugu sizdende bir yorum alabilirsem sevinirim herkese iyi Sosyaller.

Evet hocam dediğiniz gibi sadece oyun için AMD çok daha mantıklı sistem olarak ise bunlara önerebilirim:
Dell monitör:

Evet hocam dediğiniz gibi sadece oyun için AMD çok daha mantıklı sistem olarak ise bunlara önerebilirim:
Dell monitör:
İki sistem arasından Gençergaming'de olan daha iyi hocam. RX 6650 XT, RX 6700'den zayıf bir ekran kartı. i5-11400F ile Ryzen 5 5500 aşağı yukarı aynı güçte, diğer parçaları arasında pek fark yok. Bunları göz önünde bulundurunca i5-11400F ve eski soketli anakartı olan bir sistemi almak gereksiz, özellikle daha pahalıysa. AM4 de eski ancak LGA 1200'e göre daha iyi bir soket. Yani bu ikisi alınabilir hocam:

Geriye kalan ekipmanlara biraz az bütçe kalıyor ancak şunlara bakılabilir:

Kulaklık olarak bunlar, aralarında pek fark yok. Hangi renk istiyorsanız:

Klavye olarak bu:

Mouse da önerebilirim ancak tutuş şeklinizi söylerseniz daha iyi olur (palm grip, claw grip, fingertip grip).

@messinicocugu @Sere teşekkürler öneriler için son bir sorum var FURKAN AKMAN / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemde sizce yükseltmem gereken bir şey var mıdır çok değil ama mesela +500 lira verip şunu şu yapsan çok daha iyi olur dediğiniz bir parça vs. yok derseniz hafta sonu sipariş vereceğim. Ekipman olarak da şimdilik idarelik alayım ileride enazından değişirken zorlanmıycağım parçalar😂

@messinicocugu @Sere teşekkürler öneriler için son bir sorum var FURKAN AKMAN / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemde sizce yükseltmem gereken bir şey var mıdır çok değil ama mesela +500 lira verip şunu şu yapsan çok daha iyi olur dediğiniz bir parça vs. yok derseniz hafta sonu sipariş vereceğim. Ekipman olarak da şimdilik idarelik alayım ileride enazından değişirken zorlanmıycağım parçalar😂

Bu sistemin parçaları iyi ancak ileride sistem yükselteceğiniz zaman güç kaynağını daha iyi bir güç kaynağı ile değiştirmenizi öneririm. Watt anlamında değil, kalite anlamında diyorum bu arada. 650W her türlü yeter zaten bu sisteme.

Ekipman olarak zaten atmıştım linkleri:
Monitör:

Kulaklık olarak bunlar, aralarında pek fark yok. Hangi renk istiyorsanız:

Klavye olarak bu:

Mouse da önerebilirim ancak tutuş şeklinizi sormuştum, cevap verirseniz önerebilirim. @Raiton

Baktığım kadarıyla palmgrip
Ben de palm grip kullanıyorum. Çok sinir bozucu çünkü ucuza doğru düzgün palm grip mouse yok. Bütçenize göre şunlara bakılabilir:

3'ü arasından en ucuzu HP Omen Reactor ama çok ağır bir mouse, haberiniz olsun. Diğerleri zaten gayet iyi.

Hyperx
Ben de palm grip kullanıyorum. Çok sinir bozucu çünkü ucuza doğru düzgün palm grip mouse yok. Bütçenize göre şunlara bakılabilir:

3'ü arasından en ucuzu HP Omen Reactor ama çok ağır bir mouse, haberiniz olsun. Diğerleri zaten gayet iyi.
Hyperx görünüş olarak hoşuma gitti kasayla monitörü aldıktan sonra bütçe durumuna göre sipariş vericem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı