18.000 TL monitör önerisi

Legion gayet güzel bence. Evnia Xiaomi ile kyaslanabilir.
Kıyaslanamaz. Çünkü Xiaomi modeli Mini Led.
Düz IPS ile MiniLed farkını bir araştırın derim.
Epey'den öyle gelişi güzel bakarak monitör alınmaz ve önerilmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epey'den öyle gelişi güzel bakarak monitör alınmaz ve önerilmez.

Gelişi güzel bakmadım zaten? Ekran teknolojisine dikkat etmedim sadece. Hatam ve bilmediğim için kusura bakmayın ayrıca.

Son düzenleme:
Gelişi güzel bakmadım zaten? Ekran teknolojisine dikkat etmedim sadece. Hatam ve bilmediğim için kusura bakmayın ayrıca.
Bende gereksiz çıktıysam kusura bakmayın.

Phillips sıradan aydınlatmalı IPS olduğu için çok iyi kontrast sunamıyor:
1765977440434.png

Xiaomi'de aslında sıradan bir arka aydınlatması olsa sönük ama Local Dimming teknolojisi ile 8200:1 küsüre çıkıyor:
1765977539609.png

OLED olmasada OLED'e en yakın ekran. VA'nın siyah tonunun yanında bile IPS berbat gözüküyor, MiniLed varken direk standart IPS almak doğrusu çok berbat bence.

Bende gereksiz çıktıysam kusura bakmayın.

Phillips sıradan aydınlatmalı IPS olduğu için çok iyi kontrast sunamıyor:
Eki Görüntüle 2623402

Xiaomi'de aslında sıradan bir arka aydınlatması olsa sönük ama Local Dimming teknolojisi ile 8200:1 küsüre çıkıyor:
Eki Görüntüle 2623405
OLED olmasada OLED'e en yakın ekran. VA'nın siyah tonunun yanında bile IPS berbat gözüküyor, MiniLed varken direk standart IPS almak doğrusu çok berbat bence.
Rekabetçi oyunlar için önerir misiniz Xiaomi'yi? Ek olarak gecikme tepki süresi nasıldır?

Rekabetçi oyunlar için önerir misiniz Xiaomi'yi? Ek olarak gecikme tepki süresi nasıldır?
5ms ortalaması var:
1765998016839.png

Xiaomi daha çok ucuza OLED alternatifi olarak iyi. Görsel kaliteyi umurmasamıyorsanız daha yüksek Hz'i ve düşük gecikme olan modeller illaki vardır. Tabi 15000TL üstü ürünler hakkında bilgim yok, araştırmam gerekiyor. En iyisi konu açın.

5ms ortalaması var:
Eki Görüntüle 2623623

Xiaomi daha çok ucuza OLED alternatifi olarak iyi. Görsel kaliteyi umurmasamıyorsanız daha yüksek Hz'i ve düşük gecikme olan modeller illaki vardır. Tabii 15000TL üstü ürünler hakkında bilgim yok, araştırmam gerekiyor. En iyisi konu açın.

Renkler de tabii ki önemli ama daha çok oyun odaklı kullanacağım.

Renkler de tabii ki önemli ama daha çok oyun odaklı kullanacağım.
Yukarıda siyah tonu farkının videosunu attım, çok umursamıyorsanız ona göre başka önerilerde sunulabilir tabi. Ama hikayeli oyunlarda çok iyi duracağını garanti edebilirim.
Tabi CS ve Valorant için çokta önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı