18.000 TL PC toplama

Cellat006

Hectopat
Dün sinerji bilgisayardan ekteki siparişi oluşturdum ve siparişi oluşturmadan önce parçalar konusunda epey araştırma yaptım ama yine de siparişi işleme almadan önce son kez bir kontrol ettirmek istedim. Önerebileceğiniz şunun yerine bunu kullan veya şu parçayla bu olmaz diyeceğiniz bir kısım var mıdır?

Windows o fiyat gereksiz diye düşünüyorum, uygun fiyata Key satılıyor internette sorun da çıkacağını sanmam, en azından bana göre böyle. Bu arada 1TB SSD + 2TB HDD çok önemli değilse en azından birini kısıp fiyatta tasarruf edebilirsiniz veya Windows+disk fiyatına bir RAM daha takviye edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün sistemi Sinerji'den almak zorunda mısınız?

@JohnConstantine güzel alternatif, şu anki durumum söylediğin değişikliği yapmaya müsait olur mu bilmiyorum, ilk kez internetten yüklü miktarda hassas parçalar içeren bir sipariş verdiğim için olabildiğince geldiğinde sadece fişe takmanın yeterli olacağı halde oluşturmaya çalıştım siparişi, Windows o yüzden eklendi, ama ışletim sistemiyle ilgilenmeye vakit ve imkan olsaydı, HDD+Windows çıkarıp +1000 TL'den fazla tasarruf yapmak veya diğer parçaları geliştirmeye ayırmak gerçekten cezbediciydi. Sağol.

32 GB RAM'de gereksiz bence eğer render falan ile işiniz yoksa.

Bütün sistemi Sinerji'den almak zorunda mısınız?

Bacağım kırık olduğu için tıklamayla ilgilenme imkanım yok o yüzden hepsini aynı yerden montajla beraber aldım @The mikeyken, ama siparişi vermeden önce sinerjiyi forumda dahil olabildiğince araştırdım güvenilirliği anlamında bir sorun olmayacağını düşündüğüm için sinerjiyi tercih ettim, en azından sectigim parçalarla bir hafta 10 gün gibi bir zamanda Windows kurulu ve çalışır halde siparişimi teslim alırım diye düşünüyorum. Senin şüphe duyduğun bir nokta mı oldu?

@The mikeyken, ama siparişi vermeden önce sinerjiyi forumda dahil olabildiğince araştırdım güvenilirliği anlamında bir sorun olmayacağını düşündüğüm için sinerjiyi tercih ettim, en azından sectigim parçalarla bir hafta 10 gün gibi bir zamanda Windows kurulu ve çalışır halde siparişimi teslim alırım diye düşünüyorum. Senin şüphe duyduğun bir nokta mı oldu?

32 GB geleceğe yönelik bir secim oldu aslında, şu an için fazla olduğunu biliyorum ama uzun süre upgrade masrafı ile uğraşmak istemedigim için 32 aldım.

Windows satın almasanız da Windows deneme sürümünü yüklüyorlar bence de o kadar para vermenize gerek yok daha sonra internetten OEM Key alabilirsiniz.

Windows satın almasanız da Windows deneme sürümünü yüklüyorlar bence de o kadar para vermenize gerek yok daha sonra internetten OEM Key alabilirsiniz.

Haklısın ama biraz fazla garantici davrandım herhangi bir sorun halinde her şeyiyle adamlardan destek almak adına, işletim sistemini de aldım ki kendileri yüklesin bana tak-çalıştır göndersinler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…