18.000 TL PC toplama

Haklısın ama biraz fazla garantici davrandım herhangi bir sorun halinde her şeyiyle adamlardan destek almak adına, işletim sistemini de aldım ki kendileri yüklesin bana tak-çalıştır göndersinler diye.

Ben de sistemimi Sinerji'den topladım eğer montaj hizmeti aldıysanız ki tak çalıştır dediğinize göre almışsınız, Windows kurulu olarak geliyor bilgisayarı takıp çalıştırıyorsunuz fakat deneme sürümü oluyor ama yine de siz bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB bu dönem için gereğinden fazla aslında, ama render vs. yapacaksanız 32 GB almanız nokta atışı olur. Render almayacak bile olsanız ileriye dönük bir sistem olur yine de. Bir de ASUS’un 3 fanlı 2080’lerinden alın derim hazır alıyorken.

Ben de sistemimi Sinerji'den topladım eğer montaj hizmeti aldıysanız ki tak çalıştır dediğinize göre almışsınız, Windows kurulu olarak geliyor bilgisayarı takıp çalıştırıyorsunuz fakat deneme sürümü oluyor ama yine de siz bilirsiniz.

Eyvallah, en azından elime ulaşabileceğine dair bir emare daha aldım o zaman :) Adamlar muhtemelen güvenilirdir ve sorunsuzdur zaten de ben biraz pinpirikliyim, ama aldım diyorsan demek ki sorun olmmuyor

32 GB bu dönem için gereğinden fazla aslında, ama render vs. yapacaksanız 32 GB almanız nokta atışı olur. Render almayacak bile olsanız ileriye dönük bir sistem olur yine de. Bir de ASUS’un 3 fanlı 2080’lerinden alın derim hazır alıyorken.

Onur, 3 fanlı olan model hem bütçemi aşması hem de aldığım HDD dışında bende 2 adet 1 TB HDD daha var onları da takacağım ve 3'lü HDD kafesini kullanırken 3 fanlı olan ASUS GPU kasaya sığmıyor o yüzden almadım. Bir de tabii 3 fanlıyı alınca ister istemez vertical holder da alıacağım, o ekran kartı sergilemeyii hakeder çünkü bir de oradan masraf olacak falan hiç girmedim o işe o yüzden.

Dün sinerji bilgisayardan ekteki siparişi oluşturdum ve siparişi oluşturmadan önce parçalar konusunda epey araştırma yaptım ama yine de siparişi işleme almadan önce son kez bir kontrol ettirmek istedim. Önerebileceğiniz şunun yerine bunu kullan veya şu parçayla bu olmaz diyeceğiniz bir kısım var mıdır?

Eki Görüntüle 505481

Ekran kartını 2 fanlı olan bu model yerine 3 fanlı bir model tercih edersen daha iyi olur, kasayı daha ucuz ama kaliteli olan Aerocool Airhawk Duo modeli ile değiştirebilirsin ve internette Windows Key'leri uygun fiyatlara satılıyor onlardan güvenilir olanlarından birinden Key alabilirsin.
Sistemin hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı