18.000 TL sistem önerisi

Bütçe
18000

RealisticSir

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynayabileceğim güzel bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar toplama hakkında çok bir şey bilmiyorum fakat öğrenmeye çalışıyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 X düşünüyordum tabii ama sizin farklı tavsiyeleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. 18000 TL civarı bir masaüstü oyun bilgisayarı önerebilirseniz sevinirim. Fiyat bir tık aşağı ya da yukarı olabilir, şimdiden teşekkürler.

Güzel bir öneri fakat maalesef stokta kalmamış.

Dolar uçtu fakat buna bağlı olarak "bu dönemde PC toplanmaz" çıkarımı yapmak mantıksız olur. Ekonomide bir stabilite kalmadı, kur fiyatlarının zamanla daha da artması bekleniyor. Eğer bugün almazsak, seneye fırsat bulmamız belki de daha zor olacak.

Şu anki şartlarda önerim:
AMD Ryzen™ 5 3600X 3.8GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci | Teknobiyotik (%10-15 oranında bir darboğaz kabul edilebilirse R5 3600 de düşünebilirsiniz.)

Yukarıdaki sistem 19.478,12 TL ediyor, bunun üzerine monitör ve diğer çevre ekipmanlarını eklemeniz gerekecek. Bütçeye daha uyguna GTX1660Tİ veya GTX1660S de önerebiliriz fakat çok ciddi bir FPS farkı bulunuyor, 1-2K fark için değeceğini düşünmüyorum.

Şu tür fırsatlara göz atabilirsiniz:
Sistemi toplarken fiyatları görünce dahi içim daraldı, Allah kolaylık versin diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı