18.000 TL sistem toplama

egesenerturkey

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba 18.000 TL bütçem bulunuyor masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ekipman monitör fiyata dahildir 1 adet monitör olacaktır. Yardımcı olabilir misiniz?
Oynadığım oyunlar: Valorant, GTA V gibi oyunları en düşük ayarlarda oynayacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyisi olmasını istiyorum.

Merhaba 18.000 TL bütçem bulunuyor masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ekipman monitör fiyata dahildir 1 adet monitör olacaktır. Yardımcı olabilir misiniz?
Oynadığım oyunlar: Valorant, GTA V gibi oyunları en düşük ayarlarda oynayacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyisi olmasını istiyorum.

Hector-PcHocası GeForce RTX 2060 Oyun Bilgisayarı - Pckolik Asus Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör Fiyatı - Trendyol ekipmanları kendinize göre alırsınız.

Klavye, mouse, kulaklık dahil mi? Dahilse bunları alabilirsin.

Son düzenleme:
En düşük ayarlarda oynamamın nedeni 18.000 TL'ye alabileceğim en iyi bilgisayarı alıp FPS'imi en yükseğe almamdır.
Hocam Valorant neyse de GTA'da ultra ayarlarda bile yüksek fps alırsınız zaten. Ben bile 2060 ile ultra'da 60 fps alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı