18.000 TL'ye G29 alınır mı?

erdoğan.06

Decapat
Daha fazla  
Sıfır G29 18 bin lira. İkinci elde vitesiyle beraber 12-13 civarı istiyorlar ve direksiyonlar Assetto'da öldürülmüş, katledilmiş bitik aletler. Garanti hak getire.
Bende Rampage Drive RS+ düşünüyorum ikinci eli vitesiyle beraber 8-9K'ya rahat bulunuyor ve genelde 1 yıllık garantisi kalmış ürünler, yıpranmamışlar da.
Şimdi gelip de ezbere "Ben Rampage kullandım hemen bozuldu Rampage çöp." demeyin, bu direksiyon nezdinde forumda kullanan varsa kullanıcı yorumu istiyorum. Direksiyon kullanmayan zahmet etmesin, yorumu ben de yapıyorum kendimce.

Kesinlikle ikinci el temiz G29 Rampage denilen alette forsfeedback bile yok.

Sahip olmayan yazmasın diye boşa yazmadım oraya, Rampage denen alette çift motorlu Force feedback var. Hatta Pxn'nin Türkiye'ye satışını durdurduğu pxn V10'un Rampage için fason üretim yaptığını okudum. Zaten tipleride birebir aynı rs+ ve pxn v10' un

15k ya sıfır almıştım G29’u.Kesinlikle 2. el e 12 13 k verilmez. Rampage daha mantıklı olacaktır.

Rampage'yi bilmem lakin G29'a 18k verirsen ileride satmak istediğinde 12K'den daha yüksek bir fiyata zor satarsın
Logitech G920 ve Logitech DFGT kullandım nedense DFGT G920'den daha zevkli geldi
Eğer ileride satmayı düşünürseniz 2.el alın
Ben ölene kadar kullanacağım derseniz sıfır alın fakat bu aletlerin zevki 2-3 aydan sonra kaçıyor
Eğer ben almak isteseydim 2.el bulabildiğim en ucuz ilanı alırdım sıkılınca da kâr payı ekleyip satardım.

Rampage'yi bilmem lakin G29'a 18k verirsen ileride satmak istediğinde 12K'den daha yüksek bir fiyata zor satarsın.
Logitech G920 ve Logitech DFGT kullandım nedense DFGT G920'den daha zevkli geldi.
Eğer ileride satmayı düşünürseniz 2.el alın.
Ben ölene kadar kullanacağım derseniz sıfır alın fakat bu aletlerin zevki 2-3 aydan sonra kaçıyor.
Eğer ben almak isteseydim 2.el bulabildiğim en ucuz ilanı alırdım sıkılınca da kâr payı ekleyip satardım.

Öyle bir ürüne denk gelmedim kar payı koyup satabileceğim insanlar delirmiş gibi anası ağlamış(hem kozmetik hem iç aksam) vitessiz haline bile 8K istiyor.

Bende bu düşünceden yola çıktım çok uçmuş fiyatı abartılıyor. Eğer taktığım gibi patlamayacaksa Rampage tercih edeceğim.

Hocam bu ürünlerin sıfırlarının çok da bir olayı yok bence ben taksitle aldığım için 0 almıştım. Zaten kolay kolay bozulan şeylerde değil. 10-11 civarına kelepir düşerse G29 alınabilir ama daha uygun fiyata Rampage alınır. 10-11 civarına alınır dememin nedeni bir sorununda kullanan çok kişi olduğu için kolaylıkla çözebilesiniz.

Bende de G29 var 13K ya vitesi ile almıştım. 2. ellerine o para verilmez yazık olur. Rampage Drive RS+ daha önce denedim ben beğenmiştim, sizin için daha mantıklı olabilir. Aletin zevkinin kaçıp kaçmama işi de kişiden kişiye değişir ben hiç sıkılmadan her gün kullanıyorum 2 yıl oldu hiçbir sorunda çıkarmadı.

Fikirler için teşekkürler ilerleyen günlerde Rampage'i aldığımda durumu güncellerim ama yine de Rampage Drive RS+ kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını iyi olur .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı