18.000 TL'ye Performans telefon önerisi

Bütçe
18000

281746

Hectopat
Bütçem 18000TL malum fiyatlar uçtu. Oyun bilgisayarımla şu an ayrı durumdayım o yüzden başta oyun oynamak üzere performans bakımından güçlü beni üzmeyecek öneriler bekliyorum.

Aklımda olan model Xiaomi 12T ama firmanın eleman çıkarttığını küçülmeye gittiğini duydum. Yani satışları az eğer gerçekten kaliteli olsaydı satışları düşmezdi diye düşünüyorum. Bütçe maksimum durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xiaomi 12t öneririm ekran,işlemci ve şarj olarak oldukça başarılı 120W şarj olabiliyor özellikle PUBG oynayacaksan 90FPS veriyor.

Bütçem 18000TL malum fiyatlar uçtu. Oyun bilgisayarımla şu an ayrı durumdayım o yüzden başta oyun oynamak üzere performans bakımından güçlü beni üzmeyecek öneriler bekliyorum.

Aklımda olan model Xiaomi 12t ama firmanın eleman çıkarttığını küçülmeye gittiğini duydum. Yani satışları az eğer gerçekten kaliteli olsaydı satışları düşmezdi diye düşünüyorum. Bütçe maksimum durumda.

Batarya sorun değilse S22 alabilirsin. S22 dışında S21 Plus'ta alabilirsin.

Öncelikle merhaba. Hiç Android Xiaomi Oppo falan uğraşma iPhone 11 al geç derim hem çoğu Xiaomi Oppo Redmi marka telefonlardan kaliteli ve akıcı oyun performansı sunuyor. Şu anki fiyatı tam bütcenize göre 16499 TL. Arkadaşım şu an kullanıyor hikayeli oyunlar olsun FPS olsun gayet akıcı ve güzel görünüyor. Örnek PUBG vereceksek 60 FPS alıyor fakat size ekran kalitesinden dolayı 90-100 FPS gibi geliyor. Tabii bu benim görüşüm belki size daha düşük veya yüksek gelebilir.

Son düzenleme:
Realme GT Master Edition oyun performansı açısından tatmin ediyor beni, bütçeyi o denli yükseltmenize gerek yok bence. Sonuçta kırılsa, çalınsa garantisi yok.

Öncelikle merhaba. Hiç Android Xiaomi Oppo falan uğraşma iPhone 11 al geç derim hem çoğu Xiaomi Oppo Redmi marka telefonlardan kaliteli ve akıcı oyun performansı sunuyor. Şu anki fiyatı tam bütcenize göre 16499 TL. Arkadaşım şu an kullanıyor hikayeli oyunlar olsun FPS olsun gayet akıcı ve güzel görünüyor. Örnek PUBG vereceksek 60 FPS alıyor fakat size ekran kalitesinden dolayı 90-100 FPS gibi geliyor. Tabii bu benim görüşüm belki size daha düşük veya yüksek gelebilir.

Aynen IPS ve HD ekran ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi ayrıca 100FPS gibi gelmesini de ayrı beğendim.

Xiaomi 12t öneririm ekran,işlemci ve şarj olarak oldukça başarılı 120W şarj olabiliyor özellikle PUBG oynayacaksan 90FPS veriyor.

Isınmıyor 40 dereceyi geçmiyor bu cihaz. Gayet başarılı alınır.

Ben zaten 12T almayı düşünüyordum ama şirketin çöküşü beni rahatsız etti. Çünkü sunduğu avantajlar ve iddiaları insanı cezbediyor ama madem bu kadar iyiyse Xiaomi'nin durumu neden kötüye gidiyor ki.

Isınmıyor 40 dereceyi geçmiyor bu cihaz. Gayet başarılı alınır.
Evet güzel cihaz deniliyor. Teşekkürler.

Batarya sorun değilse S22 alabilirsin. S22 dışında S21 Plus'ta alabilirsin.
Batarya başlıbaşına sorun s22 3700 lük pil kullanıyor hızlı şarj desen 25w yani hiç mi hiç işime gelmez. Çok kez sarja takmam gerekcek

Aynen IPS ve HD ekran ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi ayrıca 100FPS gibi gelmesini de ayrı beğendim.
Iphone ekran olarak Xiaomi 12t'nin baya gerisinde Ips olarakta öyle

Ben zaten 12t almayı düşünüyordum ama şirketin çöküşü beni rahatsız etti. Çünkü sunduğu avantajlar ve iddiaları insanı cezbediyor ama madem bu kadar iyiyse Xiaomi'nin durumu neden kötüye gidiyor ki.

Evet güzel cihaz deniliyor. Teşekkürler.

Xiaomi gayet iyi durumda hocam çökme durumu falan yok şu anda en çok telefon satan 3.marka ayrıca Xiaomi her alanda teknoloji üretiyor hem siz hisse almıyorsunuz ki bunları düşünmenize gerek yok.

Ben şahsen hayatta iphone telefona o kadar para vermem hocam prensip meselesi. Adamlar sadece markaları var diye bu kadar pahalıya telefon iteliyorlar. Iphone 11 batarya hizli sarj ekran boyut cozunurluk ips olarak belirttigim xiaomi modelinden çok geride.

Xiaomi gayet iyi durumda hocam çökme durumu falan yok şu anda en çok telefon satan 3.marka ayrıca Xiaomi her alanda teknoloji üretiyor hem siz hisse almıyorsunuz ki bunları düşünmenize gerek yok.
Yanlış bilmiyorsam Avrupa'da satisları Iphone'u geçmiş. Sadece bu durumda olması tuhafima geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı