18-19 bin TL arası bilgisayar önerisi

Hocam 7K gidiyor ona kasaya para kalmıyor. Özellikle kasayı yüksek tuttum ileride geliştirsin diye.

Hocam benim öyle her sene para biriktirip geliştirme gibi bir düşüncem yok dediğim oyunları açması yeterli benim için. En fazla Detroit alırım Rust alırım onları oynarım ama o kadar zorlamaya gerek yok.

Hocam benim öyle her sene para biriktirip geliştirme gibi bir düşüncem yok dediğim oyunları açması yeterli benim için. En fazla Detroit alırım Rust alırım onları oynarım ama o kadar zorlamaya gerek yok.
CS odaklı sistem önerdim ben am4 platformunda kalıp kartı yükseltebiliriz hikayeli oyunlar oynicaksanız.

CS odaklı sistem önerdim ben AM4 platformunda kalıp kartı yükseltebiliriz hikayeli oyunlar oynayacaksanız.

Yani grafikleri de iyi olsa güzel olur direksiyon setiyle de oyunlar oynuyordum ama çoğu oyun akıcı değildi özelikle Assetto Corsa shutoko traffic moduyla oynayabilirsem güzel olur.

Hocam attığınız sistemi almaya karar verdim buna uygun RAM atabilirsiniz iyi olur bana 16 GB yeterli.

Yani grafikleri de iyi olsa güzel olur direksiyon setiyle de oyunlar oynuyordum ama çoğu oyun akıcı değildi özelikle Assetto Corsa shutoko traffic moduyla oynayabilirsem güzel olur.

Hocam attığınız sistemi almaya karar verdim buna uygun RAM atabilirsiniz iyi olur bana 16 GB yeterli.

Hocam hata RAM stokları gelmiş bu bilgisayarı alırsam Assetto Corsa shutoko Detroit falan kaldırır değil mi bugün sipariş edeceğim.

Son düzenleme:

Hocam hata RAM stokları gelmiş bu bilgisayarı alırsam Assetto Corsa shutoko Detroit falan kaldırır değil mi bugün sipariş edeceğim.
IT-DG V3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 DUAL EVO OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Bu sistemi almak mı istiyorsun, ram stokları gelmiş , maximum karta 3 ay sıfır faiz var. Özelleştirme yapılabilir

Sistem için işlemci soğutucu gerekli (bence şart)

Bu çok önerilen bir ürün. Gayet yeterli ve ucuz

Ayrıca yerinde olsam kesinlikle 294 TL fark ile anakartı yükseltirim.

Bütçene göre ram seçebilirsin, Sonra kasayı VG 22 yapabilirsin.

Son düzenleme:
IT-DG V3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 DUAL EVO OC Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Bu sistemi almak mı istiyorsun, RAM stokları gelmiş, maximum karta 3 ay sıfır faiz var. Özelleştirme yapılabilir.

Sistem için işlemci soğutucu gerekli (bence şart)

Bu çok önerilen bir ürün. Gayet yeterli ve ucuz.

Ayrıca yerinde olsam kesinlikle 294 TL fark ile anakartı yükseltirim.

Bütçene göre RAM seçebilirsin, sonra kasayı vg 22 yapabilirsin.

Bunun yerine işlemciyi X yapsam ve oradaki 400 TL'lik soğutucuyu alsam fark olur mu? Bir de shutoko traffic hakkında bilginiz var mı?

Bunun yerine işlemciyi X yapsam ve oradaki 400 TL'lik soğutucuyu alsam fark olur mu? Bir de shutoko traffic hakkında bilginiz var mı?

Yani akıcı oynayabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 5600 + Rx 7600
Bu oyunları oynatıyorsa dediğin oyunu da oynatır diye düşünüyorum

Kesinlikle x yapmana gerek yok. Boşa para harcamaktır. Dediğim soğutucuyu almalısın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

R5 5600 + RX 7600.
Bu oyunları oynatıyorsa dediğin oyunu da oynatır diye düşünüyorum.

Kesinlikle X yapmana gerek yok. Boşa para harcamaktır. Dediğim soğutucuyu almalısın.

Tamamdır o zaman N11'den atığın soğutucuyu yanına alıyorum o kadar bir de 200 TL'ye anakartı yükseltiyorum ama anakartı yükseltince gene Windows falan yüklü geliyor değil mi? Bir de soğutucuyu yanına alınca 22 oluyor soğutucuyu muhtemelen sonraki ay alırım ama İtopya'daki 23 klık I3-14 4060 kasalardan daha iyi oynatır herhalde değil mi?

Şimdi Windows yüklü gelmez, bir şey desem beni kınarlar. Ben olsam bir yerden ucuz yollu win 10 pro indiririm. Sonra 100 TL Windows etkinleştirme için 100 TL de Office programları için toplam 200 TL ye hallederim, onu hallederiz. Ucuz o.

Tamamdır o zaman N11'den atığın soğutucuyu yanına alıyorum o kadar bir de 200 TL'ye anakartı yükseltiyorum ama anakartı yükseltince gene Windows falan yüklü geliyor değil mi? Bir de soğutucuyu yanına alınca 22 oluyor soğutucuyu muhtemelen sonraki ay alırım ama İtopya'daki 23 klık I3-14 4060 kasalardan daha iyi oynatır herhalde değil mi?
fark 5-10 fps

Şimdi Windows yüklü gelmez, bir şey desem beni kınarlar. Ben olsam bir yerden ucuz yollu Windows 10 Pro indiririm. Sonra 100 TL Windows etkinleştirme için 100 TL de Office programları için toplam 200 TL'ye hallederim, onu hallederiz. Ucuz o.

fark 5-10 FPS.

Bu işlemleri internet cafede yaptırabilir miyim peki.

Şimdi Windows yüklü gelmez, bir şey desem beni kınarlar. Ben olsam bir yerden ucuz yollu Windows 10 Pro indiririm. Sonra 100 TL Windows etkinleştirme için 100 TL de Office programları için toplam 200 TL'ye hallederim, onu hallederiz. Ucuz o.

fark 5-10 FPS.

Anakartı değiştirmezsem hazır geliyoemu peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı