18-19 bin TL Sistem toplama

Bütçe
18.00-19.00

cagatay4040

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 18-19 bin TL arası bir bütçem var. Monitör olarak içinde almak istiyorum, bu sistem DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI sistemi almak istiyorum ama kararsız kaldım. RTX 3060 mı iyi performans verir yoksa 6750 XT mi almak daha mantıklı olur? Bir de bu sistem var hangisi daha uygun olur? Daemon [Bafır] | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka selam, ilk attığın sistem fiyat fena değil ama performans bakımından diğerlerinden düşük kalıyor. İkinci sistemin de fiyatı fazla şişik. Ben pek sıcak bakamadım onlara. Ama şu sistem bence fiyat - performans olarak gayet iyi (şu anki ekonomiye göre). BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

SSD 512 GB düşük kalmış NV2 yapılabilir.
Anakart için B550 daha mantıklı olur.
6700XT için de 5600 daha birbirine yakın olur bence. Fiyat yine uçtu :D sadece SSD yükseltilerek de alınabilir.

Arkadaşlar merhaba, 18-19 bin TL arası bir bütçem var. Monitör olarak içinde almak istiyorum, bu sistem DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI sistemi almak istiyorum ama kararsız kaldım. RTX 3060 mı iyi performans verir yoksa 6750 XT mi almak daha mantıklı olur? Bir de bu sistem var hangisi daha uygun olur? Daemon [Bafır] | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu arada bu iki sistem de olmamış ömer hocamınki daha iyi.

SSD 512 GB düşük kalmış NV2 yapılabilir.
Anakart için B550 daha mantıklı olur.
6700XT için de 5600 daha birbirine yakın olur bence. Fiyat yine uçtu :D sadece SSD yükseltilerek de alınabilir.

Bu arada bu iki sistem de olmamış Ömer hocamınki daha iyi.

Ayrıca bir sıkıntı daha var 2. attığı sistemin yani 6750XT'li olan sistemin kasa ve PSU'su biraz dandik. Kaliteli bir kasa ve PSU özelleştirmelerde Cougar var o da 3300 TL bana kalırsa uzak durmalı o sistemden :D

Bu kasaya da bi bakın, SSD hariç fena durmuyor. Ekran kartı gainward ama 3060ta sorun olacağını sanmıyorum.

Bu bütçede 3060 Ti alınır. 12400F ya da 5600'de yanına koyulur. Sorunsuz kullanılır. AMD'ye bulaşılmaz, benim için tercih değildir.

Bu bütçede 3060 Ti alınır. 12400F ya da 5600'de yanına koyulur. Sorunsuz kullanılır. AMD'ye bulaşılmaz, benim için tercih değildir.

Hocam iyi misiniz? Neden her yerde AMD'yi kötülüyorsunuz yaşadığınız bir hata yüzünden? Bari insanların doğru tercih yapmasına izin verin. Eğer ihtiyaçlarına uygun AMD ise AMD, NVIDIA ise NVIDIA alır. Diğer tarafı kötülemenin bir anlamı yok. Benim NVIDIA alınmaz dediğim bazı modeller. 12 GB VRAM geniş vadede yetersiz kalacaktır. 24 GB VRAM'li RTX'lere lafım yok. Ricam öfkenizi dindirip biraz düşünmeniz.

Hocam iyi misiniz? Neden her yerde AMD'yi kötülüyorsunuz yaşadığınız bir hata yüzünden? Bari insanların doğru tercih yapmasına izin verin. Eğer ihtiyaçlarına uygun AMD ise AMD, NVIDIA ise NVIDIA alır. Diğer tarafı kötülemenin bir anlamı yok. Benim NVIDIA alınmaz dediğim bazı modeller. 12 GB VRAM geniş vadede yetersiz kalacaktır. 24 GB VRAM'li RTX'lere lafım yok. Ricam öfkenizi dindirip biraz düşünmeniz.

İnsanlara paralarını daha doğru kullanmalarını öneriyorum sadece, paralarıyla rezil olmamasını istiyorum. Kim ne yapar kim ne eder onu bilemem. Ama sonuna kadar AMD hateriyım.

İnsanlara paralarını daha doğru kullanmalarını öneriyorum sadece, paralarıyla rezil olmamasını istiyorum insanların. Kim ne yapar kim ne eder onu bilemem. Ama sonuna kadar AMD hateriyım.

Sizin sorun yaşamanız herkesin yaşayacağı anlamına gelmez teknoloji şans işidir yıllardır AMD Full setup kullanırım Allah sizi inandırsın bir sıkıntı yaşamadım. İşin ilginç yanı arkadaşım 1660S sistem topladı adamın ekran kartı kendi kendine kapanmaya başladı (diğer sistem parçalarında hiçbir problem yok). Dediğim gibi teknoloji şans işidir...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı