TRickboy
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Vardiya Zabiti
Arkadaşıma bilgisayar alacak ve bu bütçe sadece kasa için olucak, kendisi RTX sistem istiyor. RX 6700xt veya RX6750xt konusunuda düşündüm fakat kendisi istemedi. İ5 12400f ve Ryzen 5 5600 arasında seçim yapmakta zorladım fakar sanırım Ryzen 5 5600 seçeceğiz.
Forumda bu bütçeye uygun konuları taradım ve bir tane öneri buldum.
Ben sistemi beğendim, işlemci, ekran kartı, güç kaynağı isteklerimizi karşılıyor fakat sistemde RAM 3200 mhz, kasa nasıl bilmiyorum ve de SSD hakkında bilgim yok. Anakart konusunda ise RAM slotu 4 tane olsa daha iyi olur diye düşündüm, bir kaç sene sonra takviye RAM takılabilmesi iyi olur.
Linki aşağıya bırakıyorum fakat satıcıyı ilk defa gördüm. Sizce nasıl alınır mı? Site güvenilir mi? Başka önerileri olan var mı?
www.tebilon.com
Forumda bu bütçeye uygun konuları taradım ve bir tane öneri buldum.
Ben sistemi beğendim, işlemci, ekran kartı, güç kaynağı isteklerimizi karşılıyor fakat sistemde RAM 3200 mhz, kasa nasıl bilmiyorum ve de SSD hakkında bilgim yok. Anakart konusunda ise RAM slotu 4 tane olsa daha iyi olur diye düşündüm, bir kaç sene sonra takviye RAM takılabilmesi iyi olur.
Linki aşağıya bırakıyorum fakat satıcıyı ilk defa gördüm. Sizce nasıl alınır mı? Site güvenilir mi? Başka önerileri olan var mı?
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda