Juartan
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Selamlar, hâlihazırda RX590 ekran kartı kullanıyorum, işlemciyi yakın zamanda değiştirdim ve R5 5600 aldım, şimdi de ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum, mâlum artık RX590 yetersiz kalıyor. Ekran kartı konusunda aklıma bazı sorular takıldı, bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse ve öneride bulunabilirse sevinirim, teşekkürler.
1- RX9060 XT 16 GB modelini düşündüm, almışken en az 4-5 yıl götürecek bir şey olması için ancak bazı forumlarda R5 5600 ile darboğaz sorunu yaşanabileceğini yazmışlar, dolayısıyla aklıma takıldı. Darboğaz sorunu yaşar mıyım? Oynadığım oyunlar PUBG, FIFA, CS2 vb. Yaşarsam bu tam olarak ne kadar etkiliyor performansı? Zira şu an kullandığım monitör 1080p ve 2K monitör alacak bütçem yok şu an için.
2- Belirtmiş olduğum fiyat aralığında benim için ekran kartı önerir misiniz?
Anakartım: B450M S2H.
1- RX9060 XT 16 GB modelini düşündüm, almışken en az 4-5 yıl götürecek bir şey olması için ancak bazı forumlarda R5 5600 ile darboğaz sorunu yaşanabileceğini yazmışlar, dolayısıyla aklıma takıldı. Darboğaz sorunu yaşar mıyım? Oynadığım oyunlar PUBG, FIFA, CS2 vb. Yaşarsam bu tam olarak ne kadar etkiliyor performansı? Zira şu an kullandığım monitör 1080p ve 2K monitör alacak bütçem yok şu an için.
2- Belirtmiş olduğum fiyat aralığında benim için ekran kartı önerir misiniz?
Anakartım: B450M S2H.
Son düzenleyen: Moderatör: