18-19cm palm grip mouse önerisi

Bütçe
1500

İCK1777777

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 1500 TL bütçem var ve mouse almak istiyorum benim için öncelik kablosuz olması. Başlıkta belirttiğim gibi palm grip şeklinde kullanıyorum. Şu an adaylar Razer v2X HyperSpeed, Razer deathradder V2 Pro ve Darmoshark n3. açıkçası malzeme kalitesi benim için önemli değil küçük bir mouse istiyorum. Bu arada bilgisayarımda Wi-Fi desteği yok Wi-Fi adaptör alıp Wi-Fi ile mi bağlanmaliyim yoksa direk Bluetooth dongle ile mi? Farklı önerileriniz var ise bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Edit: Şu an fark ettim genellikle Palm tutuyorum ama sonradan fingertipe de dönebiliyor belli bir kullanımdan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V2 Pro'dan daha iyi bir seçenek yok. Palm Grip tutuyorsan küçük fare almaman gerekir.

Fury Z Rampage kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama piyasası uçuksa önermem. V2X sanırım pille kullanılıyordu onunda eksi yanı o maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arası fury z derim ama 1200 liraya fury z almaktansa 1600 seviyelerine inen v2 pro çok daha cazip. rekabetçi oyunlarda sensör farkını kesin hissedeceksin. v2 kablolu ve furyz kullanmış biri olarak ben tercihimi v2 pro dan yana kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı