18-9 cm palm grip mouse önerisi

Kusura bakmayın işim dolayısıyla size bakamadım ama arkadaşlar yardımcı olmuş zaten.

Hayırlı olsun bu arada.

Hayırlı olsun.

Problem yok teşekkür ederim hayırlı olur inşaallah.

@EfeAkkaya @belirsizz hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ürün elime ulaştı ben yanlış ürünü mü aldım yoksa internette incelemeleri olan aimpoint yazmayan fareler farklı model mi? Yanlarında ROG yazısı yok bende olan farenin ve kutusu bir tık farklı.

Dosya Ekleri

• IMG_20240726_015521.jpg
    IMG_20240726_015521.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

@EfeAkkaya @belirsizz hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ürün elime ulaştı ben yanlış ürünü mü aldım yoksa internette incelemeleri olan aimpoint yazmayan fareler farklı model mi? Yanlarında ROG yazısı yok bende olan farenin ve kutusu bir tık farklı.

Doğru model.
Nereden aldın?

Aimpoınt yazmayan eski ve kronik olan model.

Son düzenleme:
Gaming Gen TR'den aldım. Ben de sonradan fark ettim bir tane video da aimpoint modelinden de bahsedilmiş, aimpoint olmayan dediğiniz gibi eski modelmiş. Aimpoint ibaresinin anlamı nedir?
Eski model asus donanımı kullanmıyor. Aimpoint asus donanım ile yapılmış üst segment bir model.

Gaming Gen TR'den aldım. Ben de sonradan fark ettim bir tane video da aimpoint modelinden de bahsedilmiş, aimpoint olmayan dediğiniz gibi eski modelmiş. Aimpoint ibaresinin anlamı nedir?

Gladius 3
89 gram.
400 IPS.
Kronik encoder.
Omron optik (çift tıklama olasılığı)
Aımpoınt
Full ASUS üretimi.
79 gram.
650 IPS.
Düzgün encoder.
ROG Micro anahtarlar.

Ha bir de
Gladius 3 26000 DPI
Aımpoınt 36000 DPI.

Eski model ASUS donanımı kullanmıyor. Aimpoint ASUS donanım ile yapılmış üst segment bir model.

Gladius 3
89 gram.
400 IPS.
Kronik encoder.
Omron optik (çift tıklama olasılığı)
Aımpoınt.
Full ASUS üretimi.
79 gram.
650 IPS.
Düzgün encoder.
ROG Micro anahtarlar.

Ha bir de.
Gladius 3 26000 DPI.
Aımpoınt 36000 DPI.

Tekrardan teşekkür ederim.

@belirsizz tekrardan rahatsız ediyorum ASUS'dan şöyle bir mail geldi:

"The purchase document is not a valid invoice, but an order confirmation ETC.
Please send your invoice VIA email within the Next 5 days so that we can approve your claim."

Faturayı nereden bulacağım?

Son düzenleme:

Please send your invoice VIA email within the Next 5 days so that we can approve your claim."

E-fatura istiyor.

Aldığınız siteden siparişlerim kısmına girin orada bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı