Merhaba iç mimarlık bölümü okuyacağım AutoCAD ve Adobe programlarını sağlam bir şekilde sorunsuz 4 yıl kaldıracak bir bilgisayar arıyorum.
Merhaba iç mimarlık bölümü okuyacağım AutoCAD ve Adobe programlarını sağlam bir şekilde sorunsuz 4 yıl kaldıracak bir bilgisayar arıyorum.
![]()
ACER Nitro5 An515-58 Intel I5 12450h 16gb 512gb Ssd Rtx3050-4gb Dos 15.6 Fhd 144hz Taşınabilir Bilgi - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 An515-58 Intel I5 12450h 16gb 512gb Ssd Rtx3050-4gb Dos 15.6 Fhd 144hz Taşınabilir Bilgi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu bütçedeki OLED ekranlı cihazlar mimarlık programlarında zorlanır çünkü harici kartları yok. Oyun bilgisayarı lazım.Hemen Gaming laptop önermeyin hocam. Eğer oyun oynamayacaksa OLED ekranlı laptop önereceğim.
Yani boş kalan vakitlerde oynarımOyun oynayacak mısınız peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.