18-22 bin TL laptop tavsiyesi

gozeat

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öğretmen olan arkadaşım için laptop bakıyoruz. Office uygulamalarında ve dizi film izlerken kullanılacak o yüzden harici ekran kartına ihtiyaç yok diye düşündüm. Uzun ömürlü olması ve ekran kalitesi önemli. 8gb ram bu işler için yeterli olur mu? Yoksa ileride yükseltme ihtimalimiz olan laptoplara mı bakmalıyız karar veremedim. İnternet üzerinden elektronik cihaz alma konusunda ön yargıları var o yüzden mağazadan alacağız bulduğum modelleri ekliyorum. Bu modeller arasından ya da bunlar dışından seçmemize yardımcı olursanız çok sevinirim.

Acer Aspire 3 A315-59-59AY Intel i5-1235U 8GB RAM 512GB SSD Iris XE Graphics 15,6
Acer Aspire Lite 12.Nesil Core i5 Fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Modern 15 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Msi Modern 15 Notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Vivobook 15 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Vivobook 15 X1504VA-NJ009W Intel Core i5 1335U 15.6
Lenovo Ideapad Slim 3 12.Nesil Core i5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Ideapad Slim 3 12.Nesil Core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell Inspiron 15 3520 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Huawei Matebook D16 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP Core 86N54EA Intel Core i5-1335U 15.6

Son düzenleme:
Merhaba, öğretmen olan arkadaşım için laptop bakıyoruz. Office uygulamalarında ve dizi film izlerken kullanılacak o yüzden harici ekran kartına ihtiyaç yok diye düşündüm. Uzun ömürlü olması ve ekran kalitesi önemli. 8 GB RAM bu işler için yeterli olur mu? Yoksa ileride yükseltme ihtimalimiz olan laptoplara mı bakmalıyız karar veremedim. İnternet üzerinden elektronik cihaz alma konusunda ön yargıları var o yüzden mağazadan alacağız bulduğum modelleri ekliyorum. Bu modeller arasından ya da bunlar dışından seçmemize yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam 8 GB yeterli olur ama 16 GB RAM olursa daha güzel olur SSD'yi M.2 alırsan fişek gibi olur hocam.

Merhaba, öğretmen olan arkadaşım için laptop bakıyoruz. Office uygulamalarında ve dizi film izlerken kullanılacak o yüzden harici ekran kartına ihtiyaç yok diye düşündüm. Uzun ömürlü olması ve ekran kalitesi önemli. 8 GB RAM bu işler için yeterli olur mu? Yoksa ileride yükseltme ihtimalimiz olan laptoplara mı bakmalıyız karar veremedim. İnternet üzerinden elektronik cihaz alma konusunda ön yargıları var o yüzden mağazadan alacağız bulduğum modelleri ekliyorum. Bu modeller arasından ya da bunlar dışından seçmemize yardımcı olursanız çok sevinirim.

Direk sıfır alın hocam ikinci ele girememeye çalışın.

M.2 SSD ve 16 GB RAM ile flaş gibi bir laptop olur.

hocam arkadaşım elektronik ürünlerde internetten alma konusunda pimpirikli mağazadan alabileceğimiz cihaz ne olabilir sizce? Postun içine bulduklarımı ekledim ben.
Teknosa'da var bu model galiba hocam. İnternet sitesinde gözüküyor. Yakınınızdaki mağazada var mıdır bilemem. İnternetten parayı ödeyip varsa mağazadan al seçeneği ile yakınınızdaki mağazadan gidip alabilirsiniz.

işlemci olarak hocam i5-12450h, i5-1235u, i5-1335u bunlar arasında çok büyük farklılıklar olur mu hocam bunlarla karşılaşıyorum birde ddr4, ddr5 olan laptoplar onlar arasında beklentilerimde büyük farklılıklar yaşar mıyım sizce?
U işlemciler genellikle pil sağlığı ve iş bilgisayarları için optimize edilmiş işlemciler. H ise çoğunlukla performans odaklı.

işlemci olarak hocam i5-12450h, i5-1235u, i5-1335u bunlar arasında çok büyük farklılıklar olur mu hocam bunlarla karşılaşıyorum birde ddr4, ddr5 olan laptoplar onlar arasında beklentilerimde büyük farklılıklar yaşar mıyım sizce?
Tabi ki çok fark olur. i5-12450H bunlardan çok daha F/P'dır. @umutt1905 hocamın dediği gibi. DDR4 ile DDR5 ise öğretmen için fark yaratmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı