Daha fazla
21 yaşında yoktan yere 12.000 yoktan yere hizmetini almadığın bir şeyin borcu. Gerçekten mantığım çatladı. Gencecik yaşta çektiğimize bak.12 bin birikmiş, yaş 21. Tebligatta ay sonuna kadar ödeyin yazıyor, aksi takdirde gecikme zammı ve cezası diyor. Ben ödemeyemeyecegim. Tebligat alıp da 1.5 yıldir ödemeyen bile var. Haciz tebligat falan hep korkutma. Daha bir problem yaşayana rastlamadım. Ekonomi kötü diye her yerden para koparma peşindeler, belki de problem yaşarız artık bilemiyorum ama ben ödemeyemeyecegim.
Vallaha hocam ödememek bir tercih saygı duyarım. Üstüne bende yorum yaparak korkutmak istemem ama dediğim gibi mecburiyetten ödenme zorunluluğu var. Devlet bu hani bir şirket vesayre değil. Bir yasa varsa köküne kadar alır.
Korkutma mıdır hiç bilmiyorum, bende senin dediğin gibi ne problem yaşayanı gördüm ne duydum. Teşekkürler samimi sohbetiniz için, ileriki aylarda ya da yıllarda tekrar sizinle bu konuda buluşma dileğiyle... Son gelişmeleri ve yaşadığınız herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırsanız buradan bilgilendirin.