18.500TL PowerColor hellhound RX 7800XT alınır mı?

EfeKaan02

Kilopat
Merhaba normalde beyaz sistem icin 22 bine Sapphire Pure 7800XT alacaktım ama bu 18500e düştü. Aradaki farka değer mi? PowerColor nasıl bir marka 3,5 bin TL için risk almaya gerek var mı?

XFX soğutması yeterli Pure'e gerek yok ama Pure de beyazdır zevkine kalmış.

Taksitle beni pek etkilemez aradaki fark, benim bilgisayardan başka bir zevkim yok, ekranı karti sığmayacagi için fırsat bu fırsat beyaz kasa alıp yavaş yavaş parçaları da beyaza çevirecektim. Eğer XFX alırsam bu hayalimden vazgeçmiş olacağım. Tek kafama takılan inceleme videolarında bazi oyunlarda XFX Sapphire Nitro+dan bile bir tik daha iyi gözüküyor performans tablosunda. Daha ucuza %1-2 performans fazla alma konusu yüzünden karar veremedim.

Taksitle beni pek etkilemez aradaki fark, benim bilgisayardan başka bir zevkim yok, ekranı karti sığmayacagi için fırsat bu fırsat beyaz kasa alıp yavaş yavaş parçaları da beyaza çevirecektim. Eğer XFX alırsam bu hayalimden vazgeçmiş olacağım. Tek kafama takılan inceleme videolarında bazi oyunlarda XFX Sapphire Nitro+dan bile bir tik daha iyi gözüküyor performans tablosunda. Daha ucuza %1-2 performans fazla alma konusu yüzünden karar veremedim.
%1-2 fazla performansın herhangi bir değeri veya anlamı yok. Dediğim gibi keyfe kalmış, ben örneğin konfora bakarım hangisi en sessiz en kaliteli soğutmayı veriyorsa onu alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı