Ücretsiz Epic Games 18 Aralık bedava oyunu Jotunnslayer: Hordes of Hel

Aynen de öyle bullet-hell dedikleri türden şimdilik 3 çeşit karakter var okçu,tank, büyücü hepsinin farklı yetenekleri var, İskandinav tanrıları var ve bölgenin mitlerini anlatıyor,grafikleri çok güzel.oyun normal mod.da bile cok zorlayıcı ama keyifli, Türkçe yok , son güncelleme ile yeni tanrılar eklenmiş, karakterler seviye atladikça yeni ekipman ile daha yeni yetenekler açabiliyorsunuz ve sürekli düşman akın akın sonlara doğru geliyor..
Anlattığın için teşekkürler. Zaman bulursam denerim, Epic Games'te şu +18 yaş üzeri oyunları görüntüleyebilirsem tam geçiş yapacağım da aptal gibi gerçek doğum tarihimi girmiştim :(

RDR bekleyen vardı bir de arkadaş ne içip ne yiyorlar anlamıyorum. Sızdırılan listedeki oyunlar epicte yoktu bile adamlar ona rağmen inanmış:D. Daha da üst kalite oyun beklemeyin. Benim beklentim yoktu, belesten hogwarts aldim yeter bana.

@LifeAnDeatH Oyunun türü rougelike olmasın? Bullet hell deneyimim var. Neyin öyle olup neyin olmadığını az buçuk seçebiliyorum.
Hocam illaki haklısınızdır da ben orada da belirttim oyunu oynamadım bilmiyorum. Sadece Steam sayfasına baktım mermi cehennemi yazıyordu.

RDR bekleyen vardı bir de arkadaş ne içip ne yiyorlar anlamıyorum. Sızdırılan listedeki oyunlar epicte yoktu bile adamlar ona rağmen inanmış:D. Daha da üst kalite oyun beklemeyin. Benim beklentim yoktu, belesten hogwarts aldim yeter bana.
Bu arada daha önce Epic'te olmayan ama beleş verileceği zaman Epic'e gelmiş oyunlar vardı. En net hatırladığım Vampire Survivors.

Son düzenleme:
Oyun nasıl diye YouTube'dan baktım, dümdüz oyun yapmışlar sürekli iskelet yağıyor adamın üstüne. Oynanışını izlerken bile sıkıldım.

RDR2 beklemeyin Epic Games 8 Ocak 2026'ya kadar indirim vermiş okadar şimdi gidip neden bedava yapsın.

Son düzenleme:
Bence Epic, önce kötü oyunu veriyor. Sona RDR2'yi saklıyor diyen tayfa burada mı? :D Şöyle düşünün: Sizin RDR gibi bir oyununuz olsa o oyunu, bedava dağıtır mısınız? Epic'in parasını ödeyip aldığını biliyorum da şu şekil düşünün: Platformunuzun iyi kötü kullanıcısı varken RDR'yi bedava dağıtır mısınız? RDR'yi bedava dağıtması için kimsenin kullanmaması lazım ki ancak öyle dağıtsın. RDR dediğimiz oyunun, kalitesine günümüzdeki birçok oyun halen yaklaşamıyor. Hafife alınabilecek oyun değil ve önceden bedavaya yakın fiyattan dağıtıldı, gene de alan olmadı. Yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı