18000 bütçem var ve hazır sistem arıyorum.
![]()
MUGELLO-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
gaming.gen.tr hakkında forumda okuduklarım iyi şeyler değiller onun için güvenemiyorum.
Aslında iyi bir yerdir birçok yayıncıya sponsor olmuşlardır. Sistemleri güzel oluyor neden güvenemiyorsunuz tam olarak?
İade politikası gibi şeyler hakkında okuduklarım güvenimi sarstı.
Ben oradan 3-4 ay önce RX 6600 sistem aldım gayet.
İyi sistem hakkında şüphem oldu gayet güzel şekilde testleri yapıp yolladılar sorun benim ekranımdaymış güvenip alabilirsiniz zaten sorun olsa o kadar yayıncı iş yapmaz.
Bence gaming.gen.tr neyse diğer firmalarda da bir şey değişmez.
Eğer sistemde bir sıkıntı çıkarsa babam aldığıma pişman eder ve iade gibi şeylerle uğtaşmaktan nefret ediyor. Sempiternal | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus Radeon RX 6650 XT 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistem nasıldır özelleştirdim başlıkta yazan aldatmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.