18 bin TL bütçe ile hazır sistem önerisi

İade politikası gibi şeyler hakkında okuduklarım güvenimi sarstı.

Ben oradan 3-4 ay önce RX 6600 sistem aldım gayet
İyi sistem hakkında şüphem oldu gayet güzel şekilde testleri yapıp yolladılar sorun benim ekranımdaymış güvenip alabilirsiniz zaten sorun olsa o kadar yayıncı iş yapmaz.

Ben oradan 3-4 ay önce RX 6600 sistem aldım gayet.
İyi sistem hakkında şüphem oldu gayet güzel şekilde testleri yapıp yolladılar sorun benim ekranımdaymış güvenip alabilirsiniz zaten sorun olsa o kadar yayıncı iş yapmaz.

Eğer sistemde bir sıkıntı çıkarsa babam aldığıma pişman eder ve iade gibi şeylerle uğtaşmaktan nefret ediyor. Sempiternal | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus Radeon RX 6650 XT 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistem nasıldır özelleştirdim başlıkta yazan aldatmasın.

Bence gaming.gen.tr neyse diğer firmalarda da bir şey değişmez.

Bir konu vardı aradım ama bulamadım bir abimiz yaşadığı her şeyi düzgünce anlatmıştı orada satıştan sonra ilgisiz olduklarını anlatıyordu sadece o konu değil son zamanlardaki birçok konu böyle oldukları anlatıyor.

Böyle anlatıyorum diye fanboy olduğumu falan düşünebilirsiniz ama forumda gördüklerime dayanarak söylüyorum gerçekten böyle satıştan sonra işini sıkıntısız halleden varsa hiç düşünmeden gaming.gen.tr kullanırım.
20K'ya yakın para ödüyoruz her şeyini düşünmek zorundayım takdir edersinizki.

Eğer sistemde bir sıkıntı çıkarsa babam aldığıma pişman eder ve iade gibi şeylerle uğtaşmaktan nefret ediyor. Sempiternal | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus Radeon RX 6650 XT 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistem nasıldır özelleştirdim başlıkta yazan aldatmasın.

Gaming gen güvenilir attığın sistemi önermem o paraya 3060 Ti 6700 XT sistem var Gaming gene hiç güvenmiyorsan bile attığın siteden daha güvenli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı