18 bin TL F/P telefon önerisi

Ben mi 13 t diye düşünmüştüm ama x6 pro ile aynı fiyatta ve bence x6 proya göre daha iyi bir cihaz epeyden karşılaştırmasına bakabilirsin
Ana puana göre bakma. Ben oyun için X6 pro mi 13T'yi yer demiştim. Antutu V10a bak. arada 1,5 kat fark var.
1717869568979.png

Ana puana göre bakma. Ben oyun için X6 pro mi 13T'yi yer demiştim. Antutu V10a bak. arada 1,5 kat fark var.Eki Görüntüle 2217112
Arkadaş alabilecek mi peki boşuna tartışmayın bence alacağı yer satmıyor olabilir X6 pro veya k70e'yi. Ayrıca arkadaş anladığım kadarıyla küçük ekran ve hissiyat hoşluğunu ve kamera iyi olmasını istiyor. Mi 13 bence gayet güzel olur arkadaş için.

Ana puana göre bakma. Ben oyun için X6 pro mi 13T'yi yer demiştim. Antutu V10a bak. arada 1,5 kat fark var.Eki Görüntüle 2217112
Her şey işlemci değil
Arkadaş alabilecek mi peki boşuna tartışmayın bence alacağı yer satmıyor olabilir X6 pro veya k70e'yi. Ayrıca arkadaş anladığım kadarıyla küçük ekran ve hissiyat hoşluğunu ve kamera iyi olmasını istiyor. Mi 13 bence gayet güzel olur arkadaş için.
Bencede mi 13 iyi ama mi 13 t pro almadığım için pişman olurmuyum yada s23 ü almadığım için

Her şey işlemci değil

Bencede mi 13 iyi ama mi 13 t pro almadığım için pişman olurmuyum yada s23 ü almadığım için
Mi 13 ile s23 hemen hemen aynılar zaten. Pişman olursan arayüz için olursun. Dediğim gibi büyük ekran seviyorsan 13 t pro ama küçük ekran daha rahat olur diyorsan mi 13. Ama küçük ekrana alışkınsan al mi 13.

Her şey işlemci değil

Bak yazdığımı okumuyor musun? Ben oyun için X6 pro en iyi seçenek dedim. Ve bunu 4 kez tekrar ettim. Hayır oyun için herşey işlemci diyemiyorum ama ısınma sorunu yok, batarya sorunu yok, ekran sorunu yok! Senin takıldığın kısım ne söyler misin? Bu sefer yazdığımı telefonu ters çevirip okuyup kamerası kötü dersen infilak edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı