18 bin TL robot süpürge önerisi

Ryan Goslingk

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2023
Mesajlar
357
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd
Cinsiyet
Erkek
Meslek
sürüyorum
İyi günler, Roborock marka bir süpürge almayı düşünüyorum ama bu konularda bilgisizim. Kullandığınız veya önerebileceğiniz bir süpürge var mı? Bütçem en fazla 18 bin TL.
 
İyi günler, Roborock marka bir süpürge almayı düşünüyorum ama bu konularda bilgisizim. Kullandığınız veya önerebileceğiniz bir süpürge var mı? Bütçem en fazla 18 bin TL.
Roborock S5max'ı 4 yıldır kullanıyorum gerçekten çok kaliteli 4 yıldır bir tane bile sıkıntı çıkartmadı. Haritası bile 4 yıldır stabil çalışıyor hala güncelleme almaya devam ediyor. Türkçe arayüzü seslendirmesi vs. Kesinlikle roborock'un her hangi bir modelini öneririm kesinlikle hepsi iyidir.
 
Aklımdaki modeller q8/q8 Max q7/q7 Max ve Roborock Q5 Pro+ sizin önerdiğiniz model 40 bin civarında.
 

Ben bunu kullanıyorum. Evim 120 m2. tek şarj ile paspas + süpürgelemeyi tamamlayabiliyor. O kadar bütçeye çıkmadan da işinizi halledebilirisniz. Üstünü vermek isterseniz aynı markanın t9'unu öneririm.

Roborock'lar çok öneriliyor ve çevremde herkeste var ayrıca bir kedi alacağım sizce iyi midir özellikleri nedir biraz bahsedebilir misiniz?
 
Roborock'lar çok öneriliyor ve çevremde herkeste var ayrıca bir kedi alacağım sizce iyi midir özellikleri nedir biraz bahsedebilir misiniz?
Hocam ben roborock kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim evde 2 tane kuş var arada manyaklık yapıp kediye dönüşebiliyorlar (yerde geziyorlar) robot çalıştığı zaman önüne falan atlıyor kuşlar robot yer değiştiriyor otomatik. + Benim modeli almak zorunda değilsiniz bence stoğu olmadığı için fiyatı 38 olarak gözüküyordur, gidip Q7 Veya Q8 Alabilirsiniz. Kesinlikle roborock dışı marka tavsiye etmem bundan sonra alacak olsam. Dediğim gibi4 yıldır hiç bir problem yaratmayan bir süpürge.

+ bütçe yetiyorsa S8 alabilirsiniz baya iyi diyorlar
 
Bir kedi alacağım.

Ben de evde resmen kürkü olan bir köpeğimle yaşıyorum. Tüyleri bazen 6-7 cm'ye ulaşabiliyor. Bir sıkıntı olmuyor makine için. 1 yıl civarı oldu kullanmaya başlayalı. Hiçbir problem yaşamadım. Bu tür makinelerde önemli olan makinenin temizliğini ve bakımını iyi yapmak zaten. Makineler her türlü çalışıyor yoksa.

Roborock'lar çok öneriliyor ve çevremde herkeste var
Roborock'lar ile ilgili bir bilgim yok maalesef.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı