18 bin TL sistem önerisi

lordpretyy

Zeptopat
Daha fazla  
Forumda yeniyim ve daha önce hiç bilgisayar toplamadım, bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bütçe olarak 18 bin TL bir bütçem var ve bilgisayarı oyun oynamak amaçlı almayı düşünüyorum, sistemi ileriye dönük olarak parçaları yenileyebileceğim şekilde toplamak istiyorum. İsterseniz bu 18 bin TL içine monitörü dahil edebilirsiniz, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İşlemci olarak AMD kullanmayı tercih ediyorum

Son düzenleme:
Forumda yeniyim ve daha önce hiç bilgisayar toplamadım, bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bütçe olarak 18 bin TL bir bütçem var ve bilgisayarı oyun oynamak amaçlı almayı düşünüyorum, sistemi ileriye dönük olarak parçaları yenileyebileceğim şekilde toplamak istiyorum. İsterseniz bu 18 bin TL içine monitörü dahil edebilirsiniz, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İşlemci olarak AMD kullanmayı tercih ediyorum
ANNADENIZ-CHAT / INTEL I3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
kesinlikle öneririm üstüne güzel klavye mouse kulaklık monitör alırsanız 18 bin tl olur bi bakın derim her oyunu rahat oynatır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı