18 bin TL sistem önerisi

F/P sistem bekleyebilirsiniz ya da EG-4060 alabilirsiniz.
23-25k arası 12400F DDR5 RTX 4060 Ti sistemler geliyor.
Bence 20'ye kadar çıkacaksanız en azından DDR5 normal 4060 tercih edilebilir.

Sizin başınıza böyle bir olay geldiyse bu sizin sorununuz. 2. el dediysem görmeden sadece almak değil ki mevzu. Git tanış kartı gör testlerini yap biraz incele içine sinerse alırsın. TEMU dan alışveriş yapmıyorsun yurt içi görerek alıyorsun. Mevzu sadece 20 fps değil dediğim gibi 2.eli güzel yapar diğer parçaları sıfır alırsa en az 60 70 fps fark atar DDR4 ile DDR5 arasında çok fark var.
İşi gücü bırakalım, ekran kartı görmeye gidelim. 18bin bütçe var işte, konu sahibi zorlasa 20k olacak. Sıfır sistemi alıp geçecek. Nedir bu ikinci el merakı anlamadım. Sanki arşa çıkacak aldığı ikinci el ekran kartıyla. Attığıın taş ürküttüğün kuşa değmiyor işte. Veriyorlarsa RTX 3080 ya da 4070 8-9 bin liraya tamam belki uğraşılır. Ama söylemleriniz Türkiye'nin gerçekliğinden çok uzak.

İkinci ele göre değişir hocam bu durum. Ben 3 aylık sıvı soğutmalı 6750XT sistem aldım 20 bine monitör dahil büro için sistem tertemiz adam paraya sıkışıkmış 23k dan 20 ye düştü. Aldığın yerden tut ürünün durumuna kadar çok parametre var.

Arkadaşım yeni 9 bine 3080 aldı 1 yıllık çatır çatır kullanıyor mesela.

Temiz güzel bir ikinci el sistem bulursa alınabilir ama tabi sıfır almak her zaman daha güvenilir orası ayrı konu
Ben alana da satana da saygı duyarım. Ancak tavsiye etmem. Keşke herkes dürüst olsa, ticareti hakkıyla yapsa. Ancak biz öyle bir toplumda yaşamıyoruz. Bu yüzden tavsiyelerimi, garantili, kafa ağrısız, sorun yaşatmayacak şekilde veriyorum. Bana göre bir ürün alırken en temel şey güvendir. Bu güveni de en net şekilde sağlayan organ, kurumsal satış firmalarıdır.

İşi gücü bırakalım, ekran kartı görmeye gidelim. 18bin bütçe var işte, konu sahibi zorlasa 20k olacak. Sıfır sistemi alıp geçecek. Nedir bu ikinci el merakı anlamadım. Sanki arşa çıkacak aldığı ikinci el ekran kartıyla. Attığıın taş ürküttüğün kuşa değmiyor işte. Veriyorlarsa RTX 3080 ya da 4070 8-9 bin liraya tamam belki uğraşılır. Ama söylemleriniz Türkiye'nin gerçekliğinden çok uzak
Dediğim gibi sizin sorununuz beni ilgilendirmiyor. hem iş güç bırak demiyorum illaki bir gününüz tatildir. o gün hem gezin tozun hem kartınızı alın il içerisinde veya çevre illerde bulabilir istanbul da oturuyorsa eğer bu çok kolay bir şey siz çok abartıyorsunuz.

işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-u...alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html
kasa: psu: ram: işlemci soğutucu: anakart: ssd: ekran kartı: ekran kartı2:

işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-u...alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html
kasa: psu: ram: işlemci soğutucu: anakart: ssd: ekran kartı: ekran kartı2:
Eline sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı