18 bin TL sistem önerisi

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma bu ay sonu 18-19 bin TL'ye İtopya'dan hazır kasa almayı düşünüyorduk ama maalesef baktığımız kasalar şimdi yok. O yüzden değerli forum yazarları sizden hazır sistem önerisi istiyorum, desteklerinizi bekliyorum. Ekstra 6 bin TL cebimizde artıyor ona da yanına ekipman önerisi yapabilirseniz mutlu olurum ama bu fiyata kasa bulmamız zor ise o parayı da kasa parasına ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hazır sistem belki bulunurdu ama 18k ya hem sistem hem de ekipman imkansız. 2. el bir şeyler halledilir anca. Bütçenizi arttırmaya bakın.

Ekstra 5-6 bin TL kalıyor hocam onlada ekipman almayı düşünüyorduk ama belirttiğim fiyata kasa yoksa o ek 6 bin TL bütçeyide ona ekleyebilirsiniz.

Hocam yerinizde hocam sarı siteden 2.el sistem bakardım. Bu fiyata zor.

Hocam 2. el almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum peki bütcemiz 23 bin TL olsa bulabilir miyiz ?

Ekstra 5-6 bin TL kalıyor hocam onlada ekipman almayı düşünüyorduk ama belirttiğim fiyata kasa yoksa o ek 6 bin TL bütçeyide ona ekleyebilirsiniz.

Hocam 2. el almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum peki bütcemiz 23 bin TL olsa bulabilir miyiz?

Hocam buluruz ama orta seviyede anca.

24k'ya şöyle bişey kurdum, belki esnemiş olabilir sistem ama buyrun:

R5 7500F 2. el 4.500

2. el ile sıfır arasında fark olmadığı için https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,520840753.html

2. elden 16-32GB CL32 veya altı ram

RX6600 XT 2. el 7k

2. elden kasa + psu

SSD'ise kendiniz tercihinize göre birşeyler yaparsınız.

Eğer 2. el parça parça toplarsanız bu tarz birşey çıkıyor ortaya.
Veya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-ddr5-ram-16x2-1tb-ssd-set-1256606390/detay bunu alıp bunada bir sistem kurulabilir.

Fiyatını tam toplamadım şimdiden söyleyeyim. Ama bu bütçeye 0 bence alınmaz. Fakat eğer ben uğraşmak istemiyorum derseniz alabilirsiniz 0 hazır sistem.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı