18 bin TL telefon önerisi

Bütçe
18000
Düz Note serisini ittirdiler millete zamanında, şimdi herkes gözünü açtı 5G model alınca "Kanka Xiaomi'mi aldın PUAHAHAH" falan yapan kesimlerle uğraşıyoruz. Note 11 zamanında Türkiye'ye Note 11 Pro 5G'yi satmak varken 500 TL daha ucuz olsun diye 4G modelini getirdiler, 5G'de Dimensity 9**'lü bir işlemci varken, 4G'de G96 var. Hemde 5G modelde yazılım daha cilalı ve reklam falan daha az çıkıyor. İnsanlara Xiaomi kötüdür algısını öyle bir oturttular ki Note 8 ile Note 11 arasında, Xiaomi 15 Ultra'yı, düz iPhone 15'le kıyaslayan insanlar var.

Rica ederim hocam, bataryası aşırı uzun gitmiyor ama çok yoğun kullanmadıkça bir günü rahat çıkarabiliyor. Üstelik 67W hızlı şarj desteği var, şarjım az kalmış, of napıcam falan derdine hiç düşürmüyor. 15 dakikada %40 seviyelerine gelebiliyor. Şarjda kullanırken normal olarak fazla ısınıyor ama.
Son sorular sizide yordum kusura bakmayın kullanmış deneyimli birinden bilgi almak çok değerli, tek kafamda olan soru normal kullanırken, oyun oynarken çok ısınıyor mu? Beni kaç yıl kadar götürür çok yeni oyun hastası değilim pubg vs yeter.

Son sorular sizide yordum kusura bakmayın kullanmış deneyimli birinden bilgi almak çok değerli, tek kafamda olan soru normal kullanırken, oyun oynarken çok ısınıyor mu? Beni kaç yıl kadar götürür çok yeni oyun hastası değilim pubg vs yeter.
Estağfurullah hocam yormak ne kelime, birilerine yardımcı olmak çok kıymetli benim için. Oyun oynarken, aşırı yanıyor diyemem ama evet ısınıyor. Eli yakıyor diyemem ama rahatsız ediyor. Çok daha ısınan cihazlar gördüm ama inceliğinden dolayı çok soğumaması da normal. Gücüne ve fiyatına göre gayet ideal ısınıyor diyebilirim.

Estağfurullah hocam yormak ne kelime, birilerine yardımcı olmak çok kıymetli benim için. Oyun oynarken, aşırı yanıyor diyemem ama evet ısınıyor. Eli yakıyor diyemem ama rahatsız ediyor. Çok daha ısınan cihazlar gördüm ama inceliğinden dolayı çok soğumaması da normal. Gücüne ve fiyatına göre gayet ideal ısınıyor diyebilirim.
Birde beni uzun götürmesi önemli bir durum bundan 5 yıl sonrada bir sorun vs çıkartırmı?

Birde beni uzun götürmesi önemli bir durum bundan 5 yıl sonrada bir sorun vs çıkartırmı?
O konuya birşey diyemem hocam. F serisi nispeten daha kaliteli, daha uzun gidiyor ama X serisi için kesin birşey demem çok zor. 3 sene rahat götürür diye düşünüyorum ben ama.

O konuya birşey diyemem hocam. F serisi nispeten daha kaliteli, daha uzun gidiyor ama X serisi için kesin birşey demem çok zor. 3 sene rahat götürür diye düşünüyorum ben ama.
Herşey için çok teşekkürler bütün soru işaretlerimi çözmeme yardımcı oldunuz, ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi günler dilerim.

Herşey için çok teşekkürler bütün soru işaretlerimi çözmeme yardımcı oldunuz, ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi günler dilerim.
Bende iyi günler dilerim hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Aklınıza takılan daha çok soru olursa sormaktan çekinmeyin 😀. Tekrardan iyi günler.

O kadar konuşmadan sonra POCO almaktan vazgeçtim, daha aksiyonsuz bir cihaz bakıyorum, bütçe 20k kadar çıkabilir aklımda Note 13 Pro+ 5G var. Alınırmı.

O kadar konuşmadan sonra POCO almaktan vazgeçtim, daha aksiyonsuz bir cihaz bakıyorum, bütçe 20k kadar çıkabilir aklımda Note 13 Pro+ 5G var. Alınırmı.
Pocoda ne aksiyonu varmış?
Ben kullanıyorum gayet normal performans sıkıntısı yok reklam yok ,hatta reklamları nasıl kaldırcagına dair vide atabilirim, resmide iyi telefon ama işlemcisi daha düşük kamerası daha iyi git poco al

POCO'da ne aksiyonu varmış?
Ben kullanıyorum gayet normal performans sıkıntısı yok reklam yok, hatta reklamları nasıl kaldırcagına dair vide atabilirim, resmide iyi telefon ama işlemcisi daha düşük kamerası daha iyi git POCO al.

Hocam benim de aklım hala X6 Pro'da ama çok fazla olumsuz yorum vardı ısınıyor, bataryası az gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı