2. el alma zaten 15 bine vardı geçen sıfırı.
Daha önce Samsung da kullandım Lenovo gibi marka tabletleri de kullandım en kalitelisi iPad geldi bana.
Daha önce Samsung da kullandım Lenovo gibi marka tabletleri de kullandım en kalitelisi iPad geldi bana.
iPad 9 yenilenmiş 12K gibi bir fiyatta satılıyor 6 ay da garantisi var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
![]()
Apple iPad 9. Nesil 64GB 10.2" WiFi Tablet UZA - PttAVM
Apple iPad 9. Nesil 64GB 10.2" WiFi Tablet UZAY GRİSİ TEŞHİR APPLE TÜRKİYE GARANTİLİ - 2025www.pttavm.com
![]()
Apple 11" iPad Wi-Fi 128GB - Mavi - Fiyatı, Yorumları
Apple 11" iPad Wi-Fi 128GB - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
11. nesli 18k.
10. nesil geçen ay 15k idi şu an tükendi yazıyor.
Sıfır iPad A16 (11.nesil) alacaksanız şu an en uygun şu iki yerde var:
Peşin Alacaksanız Buradan 16.999 TL (pozitif teknoloji Apple yetkili satıcısı)
Peşin Fiyatına 3 veya 6 Taksit ile Alacaksanız Buradan 17.959 TL (Hepsiburada kendisi satıyor)
Buralardan alma böyle şeyler. Hem yenilenmiş cihaz içine ne parça koydukları belli değil hem de o fiyata 10.nesil mi alınır. Sıfır 11.nesil alırsın.Şu sitede peşin fiyatına taksit yapıyor güvenilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.