18 bin TL'ye S22 alınır mı?

hocam o zaman a55 daha mantıklı olmaz mı s22 nin batarya sorunu var zaten. 3700 mAh bataryası var. A55 ise 5000 mAh ama kamera kalitesi olarak s22 sizi biraz daha memnun eder.
Hocam benim biraz S serisi takıntım var, serinin tasarımı çok hoşuma gidiyor, şimdi bunu alırsam muhtemelen birkaç yıl sonra satıp 23 ultra gibi bir model alırım ama a serisi bilmiyorum hiç içime sinmedi şimdiye kadar.

S22'ye göre çok mu geride :D?
hocam işlemci desen geride sıvıya dayanıklılık yok telefon tablet gibi, ikinci el piyasası desen samsungla kapışamaz bunlar benim için hep eksi bana göre tek artısı bataryası.

Hocam benim biraz S serisi takıntım var, serinin tasarımı çok hoşuma gidiyor, şimdi bunu alırsam muhtemelen birkaç yıl sonra satıp 23 ultra gibi bir model alırım ama a serisi bilmiyorum hiç içime sinmedi şimdiye kadar.

hocam işlemci desen geride sıvıya dayanıklılık yok telefon tablet gibi, ikinci el piyasası desen samsungla kapışamaz bunlar benim için hep eksi bana göre tek artısı bataryası.
hocam tabiki s serisi daha iyi bir seri fakat sizin ihtiyacınızı a55 daha iyi karşılar hem daha fazla güncelleme alıcak hem de 5000 mAh bataryası var s22 kamera konusunda birazcık daha iyi olabilir ve oyun için de daha iyi ama ikisinde de ısınma sorunu var galiba. A55 i bizzat ben kendim kullanıyorum ordan biliyorum.

İşlemci geride dediğin 1 nesil, sen herhalde 1 nesil ile atom falan parcalamayi dusunuyorsun, hem de oyun oynamıyorum diyorsun. :D ek olarak S22'yi 2. Ele aldığın fiyata satabilip veya kar edebilecegini düşünüyorsanda yanlışsin.

İşlemci geride dediğin 1 nesil, sen herhalde 1 nesil ile atom falan parcalamayi dusunuyorsun, hem de oyun oynamıyorum diyorsun. :D ek olarak S22'yi 2. Ele aldığın fiyata satabilip veya kar edebilecegini düşünüyorsanda yanlışsin.
hocam 1 nesil diyorsunuz da s22ye göre daha pahalı ve samsung kadar popüler olmayan belki iyidir ama benim hiç duymadığım son yıllarda piyasaya çıkan bir marka honor.

cihazı da şuan satmayacağım tabii ki de. En az 4 yıl kullanırım diye düşünüyorum.

en iyimser ihtimalle 4 yıl sonrasında honor 200 diye bir cihaz kalacağını düşünmüyorum açıkçası.

hocam 1 nesil diyorsunuz da s22ye göre daha pahalı ve samsung kadar popüler olmayan belki iyidir ama benim hiç duymadığım son yıllarda piyasaya çıkan bir marka honor.

cihazı da şuan satmayacağım tabii ki de. En az 4 yıl kullanırım diye düşünüyorum.

en iyimser ihtimalle 4 yıl sonrasında honor 200 diye bir cihaz kalacağını düşünmüyorum açıkçası.
Honor son yillarda mi piyasaya çıktı? :D Gulduruyorsunuz gece gece hocam. Peki siz S22 alıp kendinizi avutabilirsiniz.

Şuan 20k bandında telefonlara bende bakıyorum. Kullandığım S20FE 4.yılında yada doldurdu bilmiyorum. Ben; S21 FE 2. jenerasyon, S22 ve S23 FE arasındaydım. Şu sıralar S24 FE tanıtıldı 128gb modeli 28K fiyatı var değişim kampanyasında ek destek yaparlarsa ve elime alıp deneme şansı bulursam (S23 FE elime aldığımda hem kalınlığı takoz gibiydi hem de çerçeveleri A serisi gibiydi hiç beğenmemiştim.) satın almayı düşünüyorum. Ha benim için yazılım güncelleme desteği önemli bir unsur ve S22 bitmiş yada son güncellemesini almış olması lazım. Aklınızda bulunsun.

Kullanıcı oyun oynayacağım, kamera ve arayüz önemli diyor?

Düzeltiyim şimdi yanlış olmasın bazi siteler farkı daha az gösteriyor ama ham güç konusunda 8 gen 1 daha üstün 7 gen 3 çıkış yılından dolayı bazi konularda teknolojik olarak üstün 7 serisi Snapdragon'un orta segment için ürettiği bir seri.
Siz işlemci performansının sadece oyunda mı kullanıldığını düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı