Ahmetprokankammm
Zeptopat
18 bin TL'ye PC önerisi.
Sizin öneriniz nedir acaba 18K bütçede? Bütçe arttır falan diyecekseniz PowerBoost PSU'lu sisteme laf atmak gülünç duruma düşürür. Cok merak ettim 18K'ya sizin onerinizi.Biri Power Boost'lu yani C4 niyetine kullanılacak PSU'lu sistem öneriyor. Digeri 19k ya APU öneriyor bir de yetmezmiş gibi 21k ya RX 6600 öneriyor. Arkadaşlar bilmiyorsanız, tecrübeniz yoksa veya yeterli bilgiye sahip değilseniz lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Forumda bulunuyorsunuz diye bir şey yazmak zorunda değilsiniz.
INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu sistemi 17500'e gördüğümde ben de şaşırdım, ucuz geldi açıkçası. Kişi alır ve sonradan bütçesi olduğunda PSU vesaire değişir, bunlar zamanla olabilecek şeyler. Bu fiyata üst düzey bir şey beklenmesi hata olur.Sizin öneriniz nedir acaba 18K bütçede? Bütçe arttır falan diyecekseniz PowerBoost PSU'lu sisteme laf atmak gülünç duruma düşürür. Cok merak ettim 18K'ya sizin onerinizi.
Ben de i3 13100F ve RX6700'lü sistemi öneriyorum fakat butce arttirmasi lazim.
Vatan'da bu ara baya ucuza sistemler çıkıyor stoğu hızlı bitiyor ama.INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu sistemi 17500'e gördüğümde ben de şaşırdım, ucuz geldi açıkçası. Kişi alır ve sonradan bütçesi olduğunda PSU vesaire değişir, bunlar zamanla olabilecek şeyler. Bu fiyata üst düzey bir şey beklenmesi hata olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.