18 bin TL'ye sistem önerisi

İkinci ele yönelmeni tavsiye ederim çok daha iyi sistemler bulabilirsin ucuza.
1 milyona araba tavsiyesi isteyen kişiye ikinci ele yönel demekten farkı yok yazdığınızın bana kalirsa. Şahsi fikrim.
2. ele kendisi bakacak olsa açar bakar sarı siteye zaten. Daha spesifik bir öneri vermek zor olmamalı bence.
Arkadaşın kafası da karışıyor eninde sonunda...

Bu butcede 2. el alirsa daglar kadar fark olmaz.
@Shinsai Hocamin dedigi gibi onerdigimiz sistemi alip ileride PSU'yu değiştirebilir. Masaustu yukseltmek için var zaten bir nebzede olsa.

Sizin öneriniz nedir acaba 18k bütçede? Bütçe arttır falan diyecekseniz Power Boost PSU'lu sisteme laf atmak gülünç duruma düşürür. Cok merak ettim 18K'ya sizin onerinizi.
Ben de i3 13100F ve RX6700'lü sistemi öneriyorum fakat bütçe arttirmasi lazim.

Benim yazdıklarımda herhangi bir hata göremiyorum. 19k ya APU, 21k ya RX 6600 veya güç kaynagı çöp olan bir sistemi eleştirmemin nesi kötü?

10'a yakın siteye baktım bu bütçede benim aklıma yatan bu oldu;

20-21 kya 4060'lı hazır sistem varken alınır mı? Bilemem o arkadaşın kararı;

20-21 kya 4060'lı hazır sistem varken alınır mı? Bilemem o arkadaşın kararı;
Sizinde rastgele öneri yaptığınız belli o zaman.
Bu sistem varken onu önermek...
Kahkahayı patlattım.

Sizinde rastgele öneri yaptığınız belli o zaman.
Kahkahayı patlattım.
Bütçeyi aşıyor, bütçe esnerse attığınız tabii ki daha mantıklı. INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bütçenin yettiği en iyi bu gibi görünüyor.

Hocam arkadaş 21K'ya i3 12100f ve 4060'lı sistem attı. Ona istinaden çok daha iyi bir sistem attım 20.5K'ya. Yoksa önerim değişmedi yani. Cok biliyormuş gibi davranıyor ya. Ne olduğu az çok belli oldu sanki.
Benim mesajıma alıntı yaptınız sandım kusura bakmayın, i3 12100F 4060'ı kaldırabilir mi emin değilim.

Sizin de rastgele öneri yaptığınız belli o zaman.
Kahkahayı patlattım.

Powerboost, frisby vs. içeren sistem önermem. Butcenin üstünde bir sistem olduğu için güç kaynağı alması belli bir süre alacak. O süre içinde sistemin sağlam kalip kalamayacağını garantisini kimse veremez. Ekstra olarak kalitesiz PSU WattMan yeme sıklığınıda arttırır.İdare edeceği sürede sistemden soguyacagindan eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı