18 bin TL'ye sistem önerisi

Poweboost, fribsy vs. içeren sistem önermem. Butcenin üstünde bir sistem olduğu için güç kaynağı alması belli bir süre alacak. O süre içinde sistemin sağlam kalip kalamayacağını garantisini kimse veremez. Ekstra olarak kalitesiz PSU WattMan yeme sıklığınıda arttırır.İdare edeceği sürede sistemden soguyacagindan eminim.
Dostum gözünüzle bakmıyorsunuz sanırım. Sistemin içinde Thermaltake PSU var.
Yüksek ihtimalle bilerek görmezden geliyorda olabilirsiniz...

Biri Power Boost'lu yani C4 niyetine kullanılacak PSU'lu sistem öneriyor. Digeri 19k ya APU öneriyor bir de yetmezmiş gibi 21k ya RX 6600 öneriyor. Arkadaşlar bilmiyorsanız, tecrübeniz yoksa veya yeterli bilgiye sahip değilseniz lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Forumda bulunuyorsunuz diye bir şey yazmak zorunda değilsiniz.

Ben kendi güvendiğim bir siteden önerdim bakın önerdim dedim illaki alın demiyorum ben bu siteden 30 bin TL'lik sistem aldım cillop gibi çok güzel hizmetleri var.

Ben kendi güvendiğim bir siteden önerdim bakın önerdim dedim illaki alın demiyorum ben bu siteden 30 bin TL'lik sistem aldım cillop gibi çok güzel hizmetleri var.
Ne alakası var şimdi müşteri hizmeti ve senin aldigin sistemle önereceğin sistemin? Ayrıca alma dediğin sistemi niye öneriyorsun? Cevap yazarken düşünün bari. Hem öneri yapıyorsun hem de al dedim demiyorum diyorsun. Ne anlami var önerinin o zaman?
En mantikli secenek i3 13100F ve RX6700'lü sistem.

Ne alakası var şimdi müşteri hizmeti ve senin aldığın sistemle önereceğin sistemin? Ayrıca alma dediğin sistemi niye öneriyorsun? Cevap yazarken düşünün bari. Hem öneri yapıyorsun hem de al dedim demiyorum diyorsun. Ne anlami var önerinin o zaman?
En mantikli secenek i3 13100F ve RX6700'lü sistem.

Müşteri hizmetleri ile alakası yok öneri başka al demek başkadır o önerilerden yola çıkarak kendisi araştırır ve bulur Intel mi AMD mi kımına gelirsek AMD hem daha ucuz ve daha performanslı hem zaten ekran kartını AMD aldığı zaman driver sorunu çıkartır bence 4060'lık ve AMD CPU ile cillop bir kasa toplatır ama yine de ona kalmış bir şeydir.

Müşteri hizmetleri ile alakası yok öneri başka al demek başkadır o önerilerden yola çıkarak kendisi araştırır ve bulur Intel mi AMD mi kımına gelirsek AMD hem daha ucuz ve daha performanslı hem zaten ekran kartını AMD aldığı zaman driver sorunu çıkartır bence 4060'lık ve AMD CPU ile cillop bir kasa toplatır ama yine de ona kalmış bir şeydir.
Yaptığın öneri bütçe dahilinde bile değil. Normalde sana cevap bile vermezdim ama haksızsın. Rastgele bir sistem atıyorsun sonra hakkinda fikir sahibi bile olmadigin driver sorunlarindan bahsediyorsun. Asırlar öncesinde kalmış bir şey o sorunlar. Yok oyle bir sey artik.
İyi güzel konuşuyorsun 4060 falan diyorsun da 18K butcede R5 5600 ve 4060'li bir sistemi at bakayim biz de gorelim. Lafa geldiginde herkes konusuyor. "Sistem at, icraate gel" diyoruz puf herkes kayboluyor.

E senin aldığın sistemle önereceğin siste.

Yaptığın öneri bütçe dahilinde bile değil. Normalde sana cevap bile vermezdim ama haksızsın. Rastgele bir sistem atıyorsun sonra hakkinda fikir sahibi bile olmadigin driver sorunlarindan bahsediyorsun. Asırlar öncesinde kalmış bir şey o sorunlar. Yok oyle bir şey artik.
İyi güzel konuşuyorsun 4060 falan diyorsun da 18k butcede R5 5600 ve 4060'li bir sistemi at bakayim biz de gorelim. Lafa geldiginde herkes konusuyor. "sistem at, icraate gel" diyoruz puf herkes kayboluyor.

Yazdığım şeyi tekrar okur musunuz? Ben dedim ki bütçeni birazcık arttırabilirseniz dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı