18 bin TL'ye toplanabilecek en iyi sistem

haklısın bu kasa baya iyi gibi şimdi biraz baktım
Esasında şunu demek istiyorum. Kasayı iyi almazsanız sisteminizde ısınma sorunları yaşarsınız. Yaşadım oradan biliyorum. Kasada ucuza kaçmayın bence.

öncelikle sistemde rtx 3050 var ben 3060 almayı daha mantıklı buluyorum hem daha fazla bütçem var ve dediğim gibi ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz HDMI DP FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitörü alacağım teşekkür ederim önerin için

Esasında şunu demek istiyorum. Kasayı iyi almazsanız sisteminizde ısınma sorunları yaşarsınız. Yaşadım oradan biliyorum. Kasada ucuza kaçmayın bence.
ya zaten kaçmak istemiyorum ama sende 5 gün aradığına göre durumu anlarsın sağlam kasa bulamiyorum yani aklimda çok fazla kasa var sisteme öylesine bunu koymuştum alıcağımdan değil

yanıtınız için teşekkürler.İlk önerdiğim sistemde monitör yoktur ve sistem rtx3060 ekran kartlıdır.Ayrıca sizin rahat etmeniz için sisteme ek olarak 2tb hdd takviyesi de yaptım.Umarım size en uygun sistemi alırsınız.

ryzen 5 3600 yerine ryzen 5 5600 almam daha mantıklı değil mi

Ekran kartı olarak markada FPS fark ettirmiyor ve daha ucuz diyor.

Ekran kartı olarak markada FPS fark ettirmiyor ve daha ucuz diyor.
fark ettim sisteme o ekran kartını koydum teşekkürler valla iyi oldu ama intel hakkında bir sey yazdıysanız ilk cevaplada gozukmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…