Çözüldü +18 linklere yanlışlıkla tıkladım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Profesörizm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar açıkçası pişmanım. Bir sitede +18 bir makale okuyordum, yukarıda bir link vardı, yanlışlıkla ona tıkladım bir site açılıp kapandı. Telefonuma herhangi bir dosya inmedi, sadece bir site açılıp kapandı. Ben de site kötü bir site mi diye bakmak için 4-5 kere açtım. Telefonumdan herhangi bir bilgi çalmış olabilirler mi? Fotoğraflarımı yüklemiş olabilirler mi? 5 saat sonra telefonumu sıfırladım. Sizce bir şey olmuş mudur? Sıfırlamama rağmen önceki bilgilerimi görebilirler mi? (Gizli moddaydım) Korkudan altıma sı*ıyorum. Bakın her türlü şey olabilir gibi şeyler söylemeyin. Bana pozitif cevaplar verin lütfen. Tabii ki doğru cevap verin fakat çok aşmayın lütfen. 100 kere virüs taraması yaptım fakat bir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna korkma artık. Bir şey olmaz kolay kolay. https'li web siteler kesin güvenli anlamına da gelmez. Bu da aklında olsun.
Doğru diyorsunuz HTTPS'li siteler SSL sertifikasına sahip sitelerdir. Girdiğiniz bilgileri şifreleyen bir sertifika sahibi olduğu anlamına gelir. SSL sertifikası alması çok zor bir şey değildir. Üstelik bazı SSL sertifikaları kırılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı