+18 siteler kamera erişimi izni istiyor mu?

+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?

Ayarlardan site izinlerine bakabilirsin. Hiç girmediğim için bilgim yok izin istemesi konusunda. Tarayıcı ayarlarından site izinlerine bak. Benim tarayıcımda "Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Site ve Kalkan Ayarları > Kamera" olarak geçiyor.

+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?
Hocam kamerayı çıkarın ya da önüne bir şey koyun.

Sen paranoyak olmuşsun. Birşey olmaz eline kuvvet dostum.

İstemesi normal değil ama troll konu gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı