+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?
Hocam kamerayı çıkarın ya da önüne bir şey koyun.+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?
Sen paranoyak olmuşsun. Birşey olmaz eline kuvvet dostum.+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?
+18 sitelerde kamera erişimi sizde istedi mi? Bende istemedi fakat dedirgin oluyorum ya istediyse ben yanlışlıkla bastıysam diye. Ne yapabilirim ve Google o tür sitelerde otomatik kamera erişimini engelliyor mu?
Neresi troll? +18 birşey görünce hemen troll demeye başlıyorsunuz.İstemesi normal değil ama troll konu gibi geldi.
Kamerayı sök? No problem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.