18 tuşlu mouse yetmiyor

Bak kardeşim alıyorsun bir razer klavye farenin sağ tarafa japon yapıştırıcısıyla yapıştırıyosun. (aman dikkat et japon olsun çin olursa corona bulaşır falan (!) 😄😄) Sonra baktın kesmiyor seni, şu stream decki alıp koluna koli bandıyla bantlıyosun. Ona da bişeyler atıyorsun. Ha yine mi kesmedi seni, duvarları stream deck ile kaplayabilirsin. Başka da fikir üretemedim.

Şaka amaçlı yazdım ciddiye alıp deneme mesuliyet kabul etmiyorum.

@@narkissos
İnsanlar da anlamınızı beklemiyor. Herkesin ihtiyaçı sizin kadar olmayabilir. Ayrıca ben Logitech G510 kullanıyorum. 18 tane G tuşu var ve M1 M2 M3 tuşları var. Yani 54 tuş. Ayrıca Logitech Master MX 2 kullanıyorum.

Farede önemli olan benim için ekstra özellik olarak sayfa yenileme ve geri tuşları. Aynı zamanda ALT+TAB özelliği.

Millet ölümle,kanserle, depremle ve yangınla uğraşıyor. Valla Allah başka dert vermesin bilader.
Allah kimseye dert vermesin isterim amin.

@@narkissos
İnsanlar da anlamınızı beklemiyor. Herkesin ihtiyaçı sizin kadar olmayabilir. Ayrıca ben Logitech G510 kullanıyorum. 18 tane G tuşu var ve M1 M2 M3 tuşları var. Yani 54 tuş. Ayrıca Logitech Master MX 2 kullanıyorum.

Farede önemli olan benim için ekstra özellik olarak sayfa yenileme ve geri tuşları. Aynı zamanda ALT+TAB özelliği.
Ohh ne güzel bol bol makro ata o keyfi sen almışsın bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı