YouTube +18 ve çeşitli saçma reklamlar

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
YouTube bu tarz reklamları denetlemiyor mu? +18 reklam çıkıyor bildiğiniz.
Tanışma uygulamalarının reklamları, saçma sapan tuhaf reklamlar...

Bu platformda biz yetişkinler olduğu kadar çocuklar da yer alıyor. Anne babasının veya kendilerinin telefonundan/tabletinden video izliyorlar. Çok sakıncalı bir durum aslında. Instagram sayfam için reklam verdiğimde 4-5 saat onaylanmasını bekliyorum, YouTube hiç mi kontrol etmiyor, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Ve sizler neler düşünüyorsunuz?

Ad block kullanıyorum.

Mesele ad block kullanıp kullanmamak değil ki. Mesele YouTube'un kullanıcıları hem reklam izlemeye zorlatıp hem de saçma sapan reklamlar sunması, bunların nasıl onay aldığı...

Bu platformda biz yetişkinler olduğu kadar çocuklar da yer alıyor. Anne babasının veya kendilerinin telefonundan/tabletinden video izliyorlar. Çok sakıncalı bir durum aslında. Instagram sayfam için reklam verdiğimde 4-5 saat onaylanmasını bekliyorum, YouTube hiç mi kontrol etmiyor, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

TikTok, YouTube, Instagram hepsine sağlam bir denetim gelmesi gerektiğini düşünüyorum, ne yazık ki yeni nesil ebeveynlerimizin tableti vereyim çocuğum ne yaparsa yapsın kafasında olduğundan dolayı sıkıntılı bir nesil geliyor.

YouTube bu konu hakkında devrim niteliğinde bir adım attı YouTube Kids. YouTube zaten yetişkinlere özel ha dersinki ben bu sapık reklamları görmek istemiyorum premium al geç para için yapmayacakları şey yok dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı