YouTube +18 ve çeşitli saçma reklamlar

YouTube bu tarz reklamları denetlemiyor mu? +18 reklam çıkıyor bildiğiniz.
Tanışma uygulamalarının reklamları, saçma sapan tuhaf reklamlar...

Bu platformda biz yetişkinler olduğu kadar çocuklar da yer alıyor. Anne babasının veya kendilerinin telefonundan/tabletinden video izliyorlar. Çok sakıncalı bir durum aslında. Instagram sayfam için reklam verdiğimde 4-5 saat onaylanmasını bekliyorum, YouTube hiç mi kontrol etmiyor, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Ve sizler neler düşünüyorsunuz?

Artık herhangi platformda +18 reklamlar çıkmasına alışık hale geldim denetlenme Allah'a emanet parayı veren düdüğü çalıyor.

Özellikle Shorts'lardaki ara reklamlarda sıklıkla çıkmaya başladı.

TikTok, YouTube, Instagram hepsine sağlam bir denetim gelmesi gerektiğini düşünüyorum, ne yazık ki yeni nesil ebeveynlerimizin tableti vereyim çocuğum ne yaparsa yapsın kafasında olduğundan dolayı sıkıntılı bir nesil geliyor.

Kesinlikle katılıyorum.

YouTube bu konu hakkında devrim niteliğinde bir adım attı youtube Kids youtube zaten yetişkinlere özel ha dersinki ben bu sapık reklamları görmek istemiyorum premium al geç para için yapmayacakları şey yok dostum

YouTube Kids var ancak her çocuk kullanmıyor ki bunu. Sonuçta annesinin babasının telefonundan izleyen çocuk YouTube Kids'e girmeye nasıl akıl etsin? Direkt YouTube anasayfası açılacak. Ebeveyn de bilmiyorsa vah vah.

Kesinlikle katılıyorum.

YouTube kids var ancak her çocuk kullanmıyor ki bunu? Sonuçta annesinin babasının telefonundan izleyen çocuk YouTube Kids'e girmeye nasıl akıl etsin? Direkt YouTube anasayfası açılacak. Ebeveyn de bilmiyorsa vah vah.

Ülkemizdeki dayıların bu kadın açlığı yüzünden maalesef böyle reklamların alıcısı çok fazla çocuklardan önce dayılara getirilmeli denetim. :D

Ublock öneririm.
Ublock goated

YouTube bu tarz reklamları denetlemiyor mu? +18 reklam çıkıyor bildiğiniz.
Tanışma uygulamalarının reklamları, saçma sapan tuhaf reklamlar...

Bu platformda biz yetişkinler olduğu kadar çocuklar da yer alıyor. Anne babasının veya kendilerinin telefonundan/tabletinden video izliyorlar. Çok sakıncalı bir durum aslında. Instagram sayfam için reklam verdiğimde 4-5 saat onaylanmasını bekliyorum, YouTube hiç mi kontrol etmiyor, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Ve sizler neler düşünüyorsunuz?

YouTube Kids'te sanırım reklamları ona göre ayarlıyorlar. Fakat normal YouTube'da çok da denetlemiyorlar herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı