YouTube +18 ve çeşitli saçma reklamlar

Artık herhangi platformda +18 reklamlar çıkmasına alışık hale geldim denetlenme Allah'a emanet parayı veren düdüğü çalıyor.

Özellikle Shorts'lardaki ara reklamlarda sıklıkla çıkmaya başladı.

Kesinlikle katılıyorum.

YouTube Kids var ancak her çocuk kullanmıyor ki bunu. Sonuçta annesinin babasının telefonundan izleyen çocuk YouTube Kids'e girmeye nasıl akıl etsin? Direkt YouTube anasayfası açılacak. Ebeveyn de bilmiyorsa vah vah.

Ülkemizdeki dayıların bu kadın açlığı yüzünden maalesef böyle reklamların alıcısı çok fazla çocuklardan önce dayılara getirilmeli denetim.

Ublock öneririm.
Ublock goated

YouTube Kids var ancak her çocuk kullanmıyor ki bunu. Sonuçta annesinin babasının telefonundan izleyen çocuk YouTube Kids'e girmeye nasıl akıl etsin? Direkt YouTube anasayfası açılacak. Ebeveyn de bilmiyorsa vah vah.
Ebeveynler uygulamaya şifre koymayı bilmeyecek kadar şaşkınlar mı?

Ebeveynler uygulamaya şifre koymayı bilmeyecek kadar şaşkınlar mı?

Şifre koymayı akıl edecek kadar biliçli ebeveynlerin çocukları çok genç yaşlarda YouTube'ün çocukların beynini eriten algoritmasına teslim edeceğini sanmıyorum.

YouTube Kids'te sanırım reklamları ona göre ayarlıyorlar. Fakat normal YouTube'da çok da denetlemiyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…