@theumtkyd, neden uzak dur demişler? Anlamadım. İş Bankası sağlam, köklü bankalardan birisi ve kredi kartı tarafında kampanyası genelde çok oluyor. Sadece Akbank'tan uzak durulmasını tavsiye ederim çünkü olaylı banka diyebilirim. Akbank'tan sorun yaşamayan neredeyse yok ve sağlam çalışan ATM'sini bulmak da bayağı zor.
4 banka gezdik ama hiçbiri açmadılar hesap babamla gittim@GokhanYigitGya, İş Bankası'nın kısıtlamaları fazla.
@theumtkyd, İş Bankası "ilk imza isimli" kart veriyormuş 18 yaşından küçükler için. Bugün onu öğrenmiş oldum ve kısıtlaması fazlaymış. Veli izniyle farklı bankadan, banka hesabı açmayı deneyebilirsiniz. Banka şubesine veliniz ile birlikte gidin.
Halkbank, Yapı Kredi, Akbank, VakıfBank denedik bugün hiçbiri açmadı 18 yaşından küçüğe hesap açamayacaklarını söylediler, staj hesabı açılabiliyormuş sadece.
Halkbank, Yapı Kredi, Akbank, VakıfBank denedik bugün hiçbiri açmadı 18 yaşından küçüğe hesap açamayacaklarını söylediler, staj hesabı açılabiliyormuş sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.