18 yaş altı banka önerisi

İş Bankası İlk İmza açtırabilirsin. Ama velinin olması gerekiyor.

Akbank'a bulaşmamanızı öneririm.

İş Bankası'nın tek sorunu her şeyi kısıtlıyor ve IBAN konusunda evet yapabilir ücret + atacağın kişinin iş bankalı olması lazım ve IBAN kaydetmek için şubeye gitmen lazım diye söylediler.

@endlesscnx

Bunun sebebi çocuklara Maximum Genç değil daha farklı İlk İmza Hesabı veriyor ve bu da bayağı kısıtlı.
Örneğin tanımsız hesaplara para gönderemiyorsunuz ve hesap tanımlama sadece şubeden yapılıyor.

@endlesscnx Garanti'nin vadesiz TL hesabı tavsiye ederim. Zaten yanında Paracard bonus banka kartı da verecekler (kartta temassız özelliği olsun demeyi unutmayın kartı isterken.)
Bu hesabın yetişkin hesabından farkı yok yani her şeyi açık geliyor. Mobil bankacılık da dahil. Bazen Şubede aksi söylense de açık geliyor mobil bankacılık.

Son düzenleme:
Halkbank, Yapı Kredi, Akbank, VakıfBank denedik bugün hiçbiri açmadı 18 yaşından küçüğe hesap açamayacaklarını söylediler, staj hesabı açılabiliyormuş sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GokhanYigitGya, İş Bankası'nın kısıtlamaları fazla.
@theumtkyd, İş Bankası "ilk imza isimli" kart veriyormuş 18 yaşından küçükler için. Bugün onu öğrenmiş oldum ve kısıtlaması fazlaymış. Veli izniyle farklı bankadan, banka hesabı açmayı deneyebilirsiniz. Banka şubesine veliniz ile birlikte gidin.

4 banka gezdik ama hiçbiri açmadılar hesap babamla gittim

@endlesscnx, bilemiyorum. Normalde açılıyor olması lazım ve açanlar var. Bir de bankanın müşteri hizmetlerini aramayı dener misiniz? Derdinizi müşteri hizmetlerine anlatın bir de.

Halkbank, Yapı Kredi, Akbank, VakıfBank denedik bugün hiçbiri açmadı 18 yaşından küçüğe hesap açamayacaklarını söylediler, staj hesabı açılabiliyormuş sadece.

Ben 16 yaşındayım ve Halkbank kullanıyorum bende hesap açmışlardı.

Garanti'yi de deneyin o açabilir. Eğer o da açmazsa bankaların diğer şubelerine gidin onlar açabilir. Uğraşmamak için staj hesabı lazım diyebiliyorlar bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…