18 yaş altı banka önerisi

LabelAmiri

Centipat
Daha fazla  
Ben Halkbank almayı düşünüyorum. İş Bankası İlk İmza havale/eft konusu deli etti o yüzden Halkbank veya sizin önerilerinizi düşüneceğim. Olduğum yerde Halkbank, DenizBank, VakıfBank, Ziraat Bankası var ve Halkbank öğrenci belgesi istiyor mu, benim gitmem gerekiyor mu, veli gitse sadece olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Naysa bakabilirsiniz hocam.

Kesinlikle önermiyorum gidin garanti vs. çıkartın. Kullandım ve hiç memnun kalmadım temassız ödemeyi zor yapıyor, Online alışveriş zaten yapamıyorsun, kullanmak için velinede hesap açman gerekiyor, 2750TL aylık yatırma sınırı var yani anlayacağın almayın aldırtmayın. Velinizle gidin Garanti BBVA hesabı açın.

Ben Halkbank almayı düşünüyorum. İş Bankası İlk İmza havale/eft konusu deli etti o yüzden Halkbank veya sizin önerilerinizi düşüneceğim. Olduğum yerde Halkbank, DenizBank, VakıfBank, Ziraat Bankası var ve Halkbank öğrenci belgesi istiyor mu, benim gitmem gerekiyor mu, veli gitse sadece olur mu?

Hocam öğrenci belgesi istenmiyor, velinizle beraber giderseniz daha uygun olur gibi, şahsi önerim Ziraat Bankası olur, mobil uygulaması nispeten daha akıcı ve basit, ayrıca şube derdiniz de olmayacak muhtemelen, Ziraat olmazsa Vakıf düşünebilirsiniz ama Halkbank açık ara en kanser bankalardan biri. ATM yavaş uygulama yavaş destek hattını araması zulüm.

Garanti mi Ziraat mi Ziraat 18 yaş altı kullanılmıyor diyorlar banka uygulaması

Garantide yok burada şube

16 yasindayim Tami kullanıyorum 150.000 bin limitim var bir Papara degil ama idare ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı