18 yaş altı bireyin üzerine hat alınabilir mi?

TechnoSorun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, belirli nedenlerden üzere numaramı değiştirmem lazım bende hazır değiştirmişken hat kendi üzerime olsun dedim fakat 18 yaş altı kişilere hat alınmadığı söyleniyor. Velisiyle beraber gelinip imza vs. işlemler yapılırsa kendi üzerime alabilir miyim? Böyle imkanı olan operatörler var mı?

18 yaş altı kişilerin üzerine hat alınamıyor evet, ama bunun için belirli imza gibi işlemler var mı bilemiyorum.

Yani bankaların bile veli onayıyla kişilerin üzerine hesap açıyorsa bence operatörlerinde açması lazım bilen varsa yardımcı olur umarım.

Merhaba, belirli nedenlerden üzere numaramı değiştirmem lazım bende hazır değiştirmişken hat kendi üzerime olsun dedim fakat 18 yaş altı kişilere hat alınmadığı söyleniyor. Velisiyle beraber gelinip imza vs. işlemler yapılırsa kendi üzerime alabilir miyim? Böyle imkanı olan operatörler var mı?
Yok öyle bir şey.

Forumda sormak yerine bayiye gidip daha doğru Bilgi alabilirsin.

Velinizle noterden veya emniyet müdürlüğünden muvakatname alıyorsunuz, ondan sonra velinizle gidip, gerekli belgeleri ve imzaları vererek, kendi üzerinize bir hat sahibi olabiliyorsunuz.

TT de 18 yaş altı kendi üzerine değil de veli üzerine hat açabiliyor, sonrasında zaten siz kendiniz hatla istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz ama illa hat benim olcak diyosanız orasını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı